Vård av dina barfota skor gjorda av textil (bomull, rep) & lammskinn

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Textil (Baumwolle, Strick) & Lammfell

På sommaren och för sport är skor gjorda av bomull och andra textilier särskilt praktiska. De är väldigt luftiga och andningsbara. Duckade kläder kan läggas snabbt och bekvämt i tvättmaskinen? Men kan du göra det med våra barfota skor också?

Här ger vi dig tips för rengöring och vård av dina textilskor.

Våra zaqq barfota skor gjorda av bomull, rep och andra textilier

Vi har flera barfota skomodeller från textilier i vår butik. Som exempel kallar vi våra mest populära modeller här:

Vår Bästsäljare barfota sko qnit Är gjord av en bomullsstickande vävnad och vår Populär socksko sooq Tillverkad av en bomullselastanvävnad. Vi har också några vinterskor med lammskinn. Både våra barfota skor gjorda av textil och lammskinnområden på vinterstövlarna kan rengöras enligt följande instruktioner.

Vårdtextilskor

Qnit Black

Impregnering av dina textilskor innan du bär den första

Utan impregnering är dina textilskor som en magnet för damm och smutspartiklar. För att skydda dina zaqqs från början måste du impregnera dem med ett speciellt sätt.

Den bästa impregneringssprayen är Carbon Pro, som du inte bara kan använda för textilier, utan också för många andra material som Gore-Tex® eller Sympatex®.

Innan behandlingen måste dina zaqq barfota skor vara rena och torra! Impregneringssprayen appliceras jämnt från ett avstånd på cirka 20 cm. Var uppmärksam på god ventilation i rummet eller gå ut i den friska luften. Genom att impregnera dina textilskor blir du smuts och vattenavvisande utan andningsaktivitet.

Rengöring av bomullsskor

Soqq svart

Rengör Zaqq -textilskorna

Du ska aldrig lägga dina Zaqq Barefoot -skor i tvättmaskinen !!!

De mildaste rengör dina textilskor med en mjuk borste. Smutspartiklar kan borstas ut mycket snabbt. En vanlig borste räcker vanligtvis för att hålla dina zaqqs rena. Har fortfarande deponerat en envis smuts det Med den torra borsten Du kan inte ta bort, du kan En fuktig svampn använda sig av.

När textilskorna har rengjorts och torkas väl bör du impregnera dem. Endast genom att regelbundet impregnera dina Zaqq Barefoot -skor kommer du att ha en lång kul med dem.

Reinnigung-weisse-textilskor

 Qnit White

Tillbaka till blogg
1 av 3