TEAM

Idén bakom Zaqq

Visst vet du det också - du letar efter en gåva eller ett nytt tillbehör för dig eller dina vänner, du har konkreta idéer om design och funktionalitet. Efter timmar med sökning måste du dock ta reda på att det helt enkelt inte finns något lämpligt - för stort, för litet, för tjocka eller för tunna, för obekväma, dåligt bearbetade eller billiga material.

Om det inte finns några produkter som uppfyller dina egna förväntningar, utvecklar du dem bara. Så att det inte finns några halva saker, du är inte beroende av producenter och med ditt namn kan stå upp för kvaliteten kan du bygga den nödvändiga produktionen.

Hantverk, kreativt tänkande, lojalitet till detaljer och en mjuk plats för design - viljan att skapa något speciellt. ZAQQ -varumärket grundades tillsammans.

Vår garanti för dig: Perfektion i kombination med en exceptionell design endast producerad i Tyskland. Vad vi står med vårt namn.

Människorna bakom Zaqq

Matthias (Diplom Kaufmann, Zaqq Founder) studerade International Management and Business Administration vid Dublin Institute of Technology och University of Leipzig. Eftersom han bar barfota skor för första gången för några år sedan, var han stolt över. Matthias utvecklar skomodellerna tillsammans med Michael och organiserar inköp och marknadsföring.

André (Diplom Betriebswirt, Zaqq -grundare) studerade vid FH Worms Trade Management och vid TU Dresden Industrial Engineering. Hans kärlek till barfota skor började för många år sedan. André tar hand om produktionsprocesserna, kvalitetskontrollerna och vår tunga enhet.

Christiane (diplombibliotekarie och diplomaffärsinformatist) tar kärleksfullt hand om alla kundförfrågningar - både via telefon och via e -post. Det leder orderbehandlingen och frakten av skorna. Har du några frågor om våra skor? Hon vet allt.

Helena (Merchant Masters) lärde sig skoproduktionen från gädda. Med mycket yrkeserfarenhet och hantverk kan du sy våra ZAQQ -skor otroligt snabbt och med perfekt kvalitet.

Andreas är vår IT -expert. Han tar hand om administrationen och vidareutvecklingen av vårt onlinesystem.

Michael är en utbildad grafisk designer. För honom var det helt nytt territorium att designa skomulor och rita skomodeller. Men han överlevde. Vi utvecklade 16 varianter av vår skosula med honom innan vi alla var nöjda och kände: det är den perfekta!