Retur

Returer och avbokningar
ZAQQ skriver "service" med fetstil! Om du inte är nöjd med de varor vi har skickat till dig kan du returnera dina varor för återbetalning.

20 dagars returrätt
Observera att du kan returnera dina skor till oss inom 20 dagar och att vi endast kan ta tillbaka oanvända varor. Av denna anledning rekommenderar vi att du provar våra skor på mjuka ytor (t.ex. heltäckningsmattor). Var noga med att låta etiketterna sitta kvar på skorna och att inte smutsa ner dem.

Hur skickar jag tillbaka varor?

Tyvärr kan vi inte ta på oss kostnaderna för en återsändning från andra länder än Tyskland. I detta fall står kunden för kostnaderna för returen.

Om du vill returnera en vara eller byta ut den mot en annan vara i en annan storlek eller färg etc., notera bara detta på ditt fraktformulär så tar vi hand om resten. Lägg ZAQQ-skorna i originalförpackningen som vi skickade artikeln i. Lägg sedan den originalförpackade artikeln i fraktlådan. Placera returetiketten på fraktkartongen. Om du använder ZAQQ-kartongen, se till att etiketten med din adress inte längre är synlig. Ta bort den helt före leverans eller täck över den med returetiketten.

Hur får jag min återbetalning?
När returen har tagits emot och kontrollerats återbetalar vi din betalning. Beroende på betalningsmetod får du: För förskottsbetalningar, autogiro och Sofort-överföringar, en kreditering på ditt bankkonto. För PayPal-betalningar, en kredit till ditt PayPal-konto. Om beloppet finns kvar på ditt PayPal-saldo för ett annat köp eller återgår till ditt bankkonto beror på dina PayPal-inställningar. Vi har inget inflytande över detta. Återbetalningen sker inom några dagar efter att vi mottagit returen.