Att ta hand om hiqe utomhus barfota skor

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Vår HIQE -modell är en av de bästa utomhusskorna i Barefoot World. Inte konstigt, eftersom maximal komfort, elegant design och material av hög kvalitet gör denna modell helt enkelt oslagbar.
Utomhusskor utsätts ofta för höga spänningar när de är aktiva. Dessutom finns det fukt genom regn eller våta underlag och starka UV -belastningar. Med rätt vård kommer din Hiqe att följa dig länge och även efter många turer kommer att se ut nästan ut den första dagen.

Utomhus barfota skor 9

Våra hiqe barfota skor med nätinnehåll

De flesta av våra HIQE -modeller består av en kombination av läder och mesh -vävnad eller veganskt material och mesh -tyg. Alla är omedelbart vettiga att läder vill vårdas. Men de andra materialen är minst lika viktiga för att njuta av dina barfota skor under lång tid. Med rätt rengöring och vård undviker du sprickor eller spröda områden.

Utomhus barfota skor 7

Rengöring och underhåll av nätvävnaden

Lätt kontaminering kan enkelt tas bort med en mjuk borste. Men hur går du med envisa fläckar som inte är så lätta att borsta bort?

Använd helt enkelt en speciell renare som inte bara gör dina barfota skor blixt, utan samtidigt upprätthåller nätvävnaden. Vi rekommenderar att du använder hushållens städare eller tvättmedel eftersom de kan göra materialet sprött.
För att rengöra och underhålla nätvävnaden rekommenderar vi följande produkt från Collonil:

- Syncare Classic Care Foam -


Om du använder detta vårdskum regelbundet bevarar du elasticiteten i mesh -vävnaden och förhindrar sprickor i materialet.

Applikationen är snabb och enkel: skaka burk, sprayskum på en trasa, arbeta i vävnaden och samtidigt ta bort fläckarna. Sedan låter du vården dra in och torka. Komplett!

Utomhus barfota skor hiqe-röd

Impregnering av nätvävnaden

Våra hiqes är utrustade med ett vattentätt inre membran, men du bör också behandla dem från utsidan så att de avvisar vatten. Så här skonas det övre materialet för att kunna använda dina barfota skor intensivt vid nästa utomhusäventyr.
Med impregneringen är dina hiqes inte bara skyddade från penetrerande fukt, de är också smutsavvisande. Detta räcker för att kort torka över dina barfota skor när det är smutsigt för att få dem igen.
För impregnering rekommenderar vi Collonil -produkten:

- Carbon Pro -

Rengör och underhåll de vegan hiqe barfota skor

Vård och städning av våra veganhiqes är ett barns lek, eftersom du kan använda ovan nämnda produkter och steg för hela barfota sko.

Rengör och underhåll de områden som är gjorda av läder ordentligt

De flesta av våra HIQE -modeller består av en blandning av nätvävnad och läder. Beroende på modell är det antingen ett smidigt nappa -läder eller sammet. Du underhåller läderet separat enligt dessa instruktioner:

Utomhus barfota skor 10


Vi har också följande tre modeller i butiken, som är helt gjorda av läder. Naturligtvis gäller instruktionerna för lädervård också för dessa. Eftersom dessa hiqes inte har ett Mesha -innehåll sparar du ovan nämnda vårdinstruktioner.

Ha kul på din nästa turné med dina hiqes
Ditt ZAQQ -team

Tillbaka till blogg
1 av 3