Skötsel av dina barfota skor gjorda av veganskt material

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

Våra Zaqq Barefoot -skor gjorda av veganmaterial är superlätt att ta hand om och se, beroende på material, läderskor förvirrande lika. Med våra Zaqqs från ÖKotex 100 -tyg har alla trott att det är Velor Leather.

Fördelarna med veganmaterial är uppenbara. De behöver inte vårdas lika intensivt som riktigt läder och inga djur var tvungna att tjäna till att producera materialen. De funktionella egenskaperna är minst lika bra, om inte bättre än med riktigt läder. Alla de bästa orsakerna till att titta närmare på våra veganskor!

Här ger vi dig användbara tips för rengöring och vård av dina vegan barfota skor.

 

Våra barfota skor gjorda av veganmaterial

Våra zaqq barfota skor gjorda av veganmaterial

I denna vårdinstruktion går vi bara in i våra veganska skor, som var gjorda av syntetiskt material. Naturligtvis är våra bomullsstickor också vegan. Vårdinstruktionerna för detta finns under "Att ta hand om dina textil barfota skor".

Vi har ett brett utbud av vegan barfota skor. Få bara en översikt här.

 Vård veganskor

 Quintic Winter Vegan Grut

Rent veganmaterial

Om dina vegan barfota skor bara är lite smutsiga kan du enkelt ta bort dammet med en torr trasa. För envis smuts som inte kan tas bort kan du använda en fuktig trasa. Undvik att utöva för mycket tryck vid rengöring. Det kör försiktigt försiktigt över de smutsiga områdena flera gånger. Om smuts inte kan tas bort rekommenderar vi detta till dig Mild rengöringsgel eller det här Städskumdet är mycket effektivt.

veganskor 

Prequel vinter vegan svart

Impregnerat veganmaterial

Det hävdas ofta att veganskt material inte behöver impregneras. Detta är inte korrekt, eftersom veganskor också har sömmar genom vilka vatten kan tränga igenom. Genom impregnering bildar du en skyddande film på dina skor, som inte bara håller vatten från, utan också skyddar dina zaqqs från smuts. Endast genom den regelbundna impregneringen kommer du att njuta av dina barfota skor under lång tid.

Se till att använda en impregneringsspray utan fett för dina veganska skor gjorda av syntet. Vi rekommenderar det Kollaboratoriumsskyddande spray från Collonil.

Sprayen appliceras jämnt från ett avstånd på cirka 30 cm. Efter det måste impregneringsmedel torka väl. Vi rekommenderar att upprepa denna process flera gånger för att bilda en effektiv skyddsfilm på dina ZAQQS.

Syntetiska skor rengöring

 Sqillaska

Tillbaka till blogg
1 av 3