Glida in och må bra - Zaqq Barefoot Shoe Roqq Trail Black

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Denna erfarenhetsrapport skickade oss på allvar från Schweiz. Han är glad varje gång han tar på sig sina zaqq barfota skor. Och vi är desto mer lyckliga!

Tack på allvar för dina ord. Vi önskar att du fortsatte fantastiska turer med vår utomhussko Rooq Trail Black.

Vill du också skicka en rapport om publicering?

Skriv sedan till oss:

we@zaqq.de

På jakt efter en lätt vandringssko som inkluderar vristarna och är bekväm att bära i sommartemperaturer, slutade jag med Zaqq Roqq Trail. Innan det hade jag provat skor från andra leverantörer, rätt sko var inte där.

Jag beställde det i storlek 47. Min "normala" storlek är 45, jag har en känsla av att mina fötter behöver mer utrymme efter cirka två år.

Leveransen var snabbt. Jag är alltid förvånad över hur snabbt det fungerar eftersom jag bor i Schweiz. Min första tanke när jag testade var "att glida in och må bra", som det borde vara med en sko.

Erfarenhet-ZAQQ-ROQ-3ZGWBSS5YYYYY8FSAUpplev ZAQQ-ROQQ-2
Erfarenhet-ZAQQ-ROQ-1G6KW9Y4VHE8UA

Skon är lätt, mycket bekväm och kramar bokstavligen mina fötter. Under de senaste två månaderna har jag testat det mycket, vare sig på en vandring i Chiemgau Alperna, i det inre i Portugal eller här i Schweiz. Ingenting klämmer eller kramper fötterna, det är icke -slip och mycket trevligt att bära på sommartemperaturer.

Jag känner mig säker i mina skor. Jag gör en dubbelknut medan jag sladdar, annars kommer knuten gärna att lösa upp. Det är inte vattentätt, vilket inte är möjligt med materialet. Skon är lätt att ta hand om, vanligtvis är en borste eller en fuktig trasa tillräckligt. En impregneringsspray skyddar mot fuktiga ängar, men inte heller i timmar.

Det kan låta konstigt - jag är glad varje gång jag tar på mig skorna.

Tillbaka till blogg
1 av 3