Mina barfota skor för varje tillfälle: sqy vit

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Vår kund Valentina var redan entusiastisk över sina expeqs. För sommarhalvan -år blev hon kär i den sportiga barfota sko sqy vit.

Tack för denna vackra upplevelsesrapport och många bekväma turer med dina nya barfota skor.


Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:
we@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Om jag bara kunde ha en sko, skulle det vara min nya Sqy White! Denna barfota sko övertygade mig absolut. Men det är bäst att fånga i början. Jag beställde min första Zaqq Barefoot -skor förra året efter att jag behandlade ämnet i detalj. Eftersom jag bara vill äga väldigt få skor, borde det vara en halv hög och framför allt vattentät vandringssko, som inte ser ut som utomhus. Jag gick på olika leverantörer, men jag fastnade på Expeq Vegan Marone Waterproof. Och vad kan jag säga, jag var stolt över. Denna sula är fin och gripande och går underbart mjuk.
Sqy-white 2elrf2x7qfkva0
Det är därför min sommarhalva år borde ha den här enda. Sqy White fångade omedelbart mitt öga. Som en löpsko i Zaqq -butiken ser den också helt lämplig för vardagligt bruk tack vare dess vita material. Så jag träffade två fåglar med en sten och kan locka till sig denna barfota sko både i staden och på idrottsaktiviteter. Dessutom är Sqy White också vegan, vilket var särskilt viktigt för mig i mitt val.
Sqy-white 4qv7wwpr79os9
Efter två veckors intensiv körning i denna barfota sko är jag lika entusiastisk som med den första repetitionen i min lägenhet. Lätt, flexibel och universellt användbar, min nya favoritsko för varje tillfälle.

 

Detaljer om sqy barfota sko vit

Denna barfota sko behöver inte sättas ihop, vilket är en stor fördel för mig. Ett elastiskt band är fäst vid toppen av den stretchiga nätvävnaden så att skon sitter bra. Mesh -tyget hålls i en okänslig grå ton. Du ser inte varje plats på detta, vilket är en annan fördel på turer genom naturen.
Sqy-white 5ed4diqbme53pv
Ett vitt skikt sys på utsidan runt nätet som ser ut som läder, men är gjord av veganskt material. Det kan torkas underbart. Både gräsfläckar och lera kunde tas bort utan problem. Skosnören är faktiskt elastiska som ger barfotskon en bättre look. Du kan också dra dem närmare eller knut nedan om skorna är för långt. För mig var barfota skon optimal från början. Från insidan sys ett turkos, mycket fint textillager, vilket optiskt passar den vitgrå mycket snyggt. Men du ser dem inte när skon är klädd.
Sqy-white 6cedwgz1js74ku
Var bär jag SQY överallt? Med sin ljusa design, som redan nämnts, ser SQY inte ut som en typisk sportsko. Jag bär därför dessa barfota skor för att fungera. Sedan jag har kört 5 km till kontoret under en tid är jag särskilt glad över att ha hittat en sådan mysig sko. I helgen kommer denna barfota sko att läggas genom sina steg. Jag har gjort flera långa turer genom fält och skogar och jag är fortfarande glad.

Nu har jag hittat min kalla säsongsko med Expeq och min goda vädersko med SQY. Det finns bara några sandaler för midsommar! Men jag kommer snart att flytta in hos mig.

Tillbaka till blogg
1 av 3