Barfota runt om i världen med zaqq

Barfuß um die Welt mit ZAQQ

Vår kund Corina har redan varit runt om i världen med sina hiqes.

Tack för denna vackra upplevelsesrapport. Vi önskar er en hel del spännande resor på bekväma ZAQQ -sulor.


Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:
we@zaqq.de

ZAQQ QQ-Barfusschuhe Advancement Report-French-Polynesia


"... barnet behöver insättningar ..." Det sa mycket tidigt ... så mina fötter var alltid en "byggplats" under hela hans liv. De var alltid eleganta när de dansade, men i vardagen var det alltid mycket smärtsamt när vägen skulle vara längre.

Det var alltid bara ett sätt på vilket mina fötter var "fredliga" - när jag var barfota. Men naturligtvis är detta inte alltid möjligt på en vandring eller i vardagen. Och efter otaliga, olika inläggssulor och år senare stötte jag på ordet "barfota skor" och tänkte "vad?"


Jag testade dem och fann den första att jag också hade mycket trevligt, men inte lämpligt för off -road och den "nub -liknande" profilen hade snabbt gått ut .... Och så trycker jag sedan på Zaqq. Urvalet var stort och skorna som jag upptäckte såg definitivt mer robusta ut. Tja, ett försök är värt det ... .Tja och vad kan jag säga?! Dessa skor bar mig runt om i världen och jag har inte haft några problem sedan dess. Bara fantastiskt. Vad hade skorna gjort? Titta här:

De var….

 • … .En stränderna i Franska Polynesien (se 1: a bilden)
 • …. Hoch till Ross i Costa Rica… .I av Namibia -öknen
Zaqq-barfota skor ridning costa-ricamlvls2vluiemr

 

 • …. I öknen i Namibia
 •  

  ZAQQ QQ-Barfusschuhe Experience Report-Namibia  ... på olika vandringar
  Zaqq-barfota skorupplevelse som rapporterar spanienkag20ps3jnrx8

   ... i Gardens of Spanien
   ZAQQQ-barfota skor Upplev rapport-Gaerten-Spania

    ... på spåren av Maya i Mexiko
    Zaqq-barfota skor Upplev rapport-mexiko

     …. I grottorna i Kappadocia
     Zaqq-barfota skor Upplev rapportbeläggning av vapenbeläggning3

     • …. Men ibland ....
     ZAQQ QQ-Barfusshufe Information Insycheles

      Tillbaka till blogg
      1 av 3