Qollins Brown - Min nya ChelSaboot för varje tillfälle

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Vår kund Stefanie skickade oss denna vackra erfarenhetsrapport om vår Chelsea Boot Qollins. Hon är stolt över även om hon har haft liten erfarenhet av barfota skor i förväg.

Vi önskar er många fantastiska promenader med dina nya Qollins.


Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:
we@zaqq.de

___

Qollins-cognac-6


Jag älskar min nya Barefoot Boot Qollins, som jag har på mig i kontinuerlig användning i 3 veckor nu. De går helt enkelt med allt, exakt vad jag letade efter.

Jag kom igenom en god vän på Zaqq, som nästan alltid har bär sina Sparqle -stövlar när jag träffar henne. Även på sommaren vill hon inte klara sig utan det. Tyvärr har vi tre skostorlekar annorlunda, så jag kunde komma in i dina skor, men de var alldeles för stora för mig. Men åtminstone fick jag en känsla för zaqq barfota skor.

Jag tänkte på det länge om jag skulle beställa samma bagageutrymme, men då tyckte jag att det var bättre att välja en annan modell.

Qollins Cognac-4
Åter och igen gick jag i butiken för stövlar för våren. För att vara ärlig tog det mig ett halvt år att äntligen sätta på en. En sak var säker på att det måste vara en Chelsea -båt som kan kombineras både sportig och feminin. Qollins Brown och Qey West Cognac var överst på min lista.
Qollins Cognac-1
Eftersom en stadspaus var i en stadspaus och jag hade ingen lämplig och framför allt bekväma skor för det, bestämde jag mig för Qollins utan vidare eftersom den har en kortare axel och kan därför bäras på varmare dagar. Jag reser alltid med minimal bagage och ville ha en sko som jag kan bära vid alla tillfällen. Och det fungerar utan problem. Han ser bra ut för jeansen, men jag kan också bära det underbart till kjolen utan att den är chunky. Perfekt!
Den vackra varma färgen passar också min klädstil och med blommor i läderet ser Qollins också särskilt feminin ut med en annars sportig touch.

Beställningen och frakten

Jag blev positivt överraskad över hur snabbt beställningen kom. För att kunna starta stövlarna beställde jag dem extra fyra veckor före min stadsresa. Men de kom med mig efter två dagar. Wow, det var verkligen en blixtleverans.

Qollins Cognac-3

Det första intrycket av mina barfota stövlar qollins

Vad kan jag säga, min nya Qollins Brown är en dröm om boot !!! Jag har bär den i nästan 3 veckor nu och har varit glad sedan den första dagen. Sulan är underbart mjuk och flexibel. Mina tår har utrymme utan att båten ser för anka som med andra barfota skor. Tvärtom, det ser till och med väldigt feminint ut och har samtidigt en sportig touch.
Men jag måste också erkänna att jag först var tvungen att vänja mig vid uppfattningen om bagageutrymmet. En barfotsko ser väldigt annorlunda ut, särskilt i toppvy, som en smal klippsko med hög sula.
Mina vänner märkte inte skillnaden, vissa talade till och med till mina vackra stövlar. Alla flickor från min vänskrets Chelsea -stövlar från Zaqq kommer förmodligen snart att ha.

Qollins-cognac-5lcr21gzjmgh

Materialet och bearbetningen

Bagage är mycket hög kvalitet. Sömmarna dras rena och ser väldigt robusta ut. Eftersom jag bara har bär det i några veckor kan jag naturligtvis inte säga om Qollins också varar i många år. Men eftersom jag har det goda exemplet på min flickvän med hennes Sparqle, antar jag att mina Qollins också har det han lovar.
Läderet är särskilt sammet från utsidan, det ser nästan ut som tyg. Men det är faktiskt en fin mocka. Slät läder sys inifrån, bara de elastiska insatserna är ur det. Den inre sulan är också gjord av slätt läder.
I början var Qollins fortfarande lite styv, men det var redan den första dagen. Innan jag bär det första korrekta slitaget flyttade jag materialet fram och tillbaka på baksidan till hälen för att göra det mer elastiskt. Och så hade jag en fantastisk löpande känsla från början.

Känner tröst i Qollins

Som redan nämnts är sulan särskilt mjuk. Eftersom jag fortfarande vänjer mig på barfota skor i "normala" skor efter mer än 20 år är den mjuka sulan precis rätt. Jag har till och med en känsla av att de dämpar mer än många av mina gamla skor, även om sulan är så tunn. Jag blir hårdare på mina klackar, som alltid utlöste starka ryggproblem med mig. Jag kan springa i Qollins i timmar och de bakre problemen har blivit mycket bättre. Kanske är det också för att min passage automatiskt anpassar sig när jag bär barfota stövlar. Förmodligen kommer jag på mina klackar genom den platta sulan mindre hårt, men snarare jämnt på hela foten.

Slutsats
Med Qollins hittade jag en bagageutrymme som uppfyller mina förväntningar på en bekväm barfotsko. Jag är mer än nöjd och kan rekommendera Qollins utan begränsningar. Visst kommer det inte att vara min sista barfota sko nu när jag fick en smak. Under sommaren älskar jag redan ett par Suqar -ballerinor av tyg som gillar mer mycket. Tack till ZAQQ -teamet för det goda arbetet är en ny vanlig kund säker. Vänliga hälsningar Stefanie

Tillbaka till blogg
1 av 3