Kärlek i det första steget med Zaqq Yorq Barefoot Shoes

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Vår kund Judith skickade oss följande rapport om sina erfarenheter med våra barfota skor. Vi är överväldigade av linjerna och tackar dig så mycket.

 

Vill du också skicka en rapport om publicering?

Vänligen skriv till oss:

we@zaqq.de

 

 Experience-Zaqq-barfota skor-yorq-4pgfx5dwwu53k4 

Av en sann historia

"Vill du försöka ???". Den här gången handlade det inte om en saftig bit chokladkaka. Jag gick med min bästa vän när hon berättade om sina första barfota skor med ljusa ögon. Eftersom de såg extremt iögonfallande ut, hade jag inte sett någon anledning att adressera dem på deras skor. Förlåt!

Fram till denna dag måste jag också erkänna, jag hade aldrig hört talas om den här typen av skor. Det lät konstigt och jag var osäker på vad jag kan förvänta mig. Jag skulle inte dö av det ...

Eftersom min flickvän också är älskvärd och helt extraordinär (vem rider för att arbeta med en häst?) Och allt som inspirerar henne, ganska cool och trendig, gick jag med och vi bytte ut - men bara rätt sko. Jag ville vara på den säkra sidan. När jag kläckte in och skosnören var bunden, sprang jag och sedan hände det ...

 

Experience-Zaqq-barfota skor-yorq-3

 

Hur den första barfota skon förändrade mitt liv

... Jag blev bländad. Inte för att jag skulle ha fallit. Haha! Nej. Eftersom jag hade på mig två olika skor kunde jag hitta en direkt skillnad. Medan min egen sko avlyssnade min fot, hade mina tår och bal i barfota skon tillräckligt med utrymme. Skon var extremt mjuk och inbäddad perfekt på min fot. Det var mysigt mjukt och väldigt lätt, som om jag inte hade någon sko alls. Men han var där! Jag kunde se honom?.

Men den faktiska höjdpunkten, genom vilken jag inte kunde vrida min entusiasm, var den superflexibla och mjuka sulan. Varje steg låt mig känna underjorden. Med stora ögon och öppen mun, bara en tanke sköt in mitt sinne: Jag blev kär.

Jag har älskat att gå barfota sedan barndomen. Vi hade en stor trädgård. Han var mitt utomhuslek. Där kunde jag ta reda på världen med mina fötter. Det mjuka gräset, de vinklade stenarna - som glödde fräckt på sommaren - för att känna den fina, kittlande sanden och de skrapiga borstarna i vår flottör - var det alltid ett fantastiskt äventyr.

I minnen hade jag nu tagit på mig den andra barfota skon och jag var säker: min flickvän skulle aldrig få tillbaka den.

Å nej, det fanns fortfarande ett problem ...

 

 

Den förtryckta önskan efter barfota skor

Även om jag kort tänkte på, snabbt (och bra, mega, extremt bekvämt!) Steg för att leta efter bredden så att jag äntligen kan kalla skorna mina egna, så jag avvisade dessa hemska tankar och gav naturligtvis skorna tillbaka. Vänskap för alltid.

Men hur fortsatte det? Vad hände med min stora kärlek till barfota skor?

Vi hade faktiskt tappat synen på oss själva i några år - barfota skon och mig. Anledningen var inte formen vid den tidpunkten som vissa människor känner sig som att vänja sig vid. Nej, detta är helt enkelt formen på våra fötter. Eftersom vår kropp i sin helhet är ett estetiskt mästerverk är våra fötter också perfekta. Så varför inte bära en sko som motsvarar den ursprungligen tänkt konturen? Detta är också mycket hälsosammare och förhindrar en felaktig ställning av tårna och därmed ytterligare hälsoproblem. Till exempel detta hemskt och vanligt att vuxal hallis, nej, Hulla vaxis, Axel Valgis eller var det Hallux Valgus? Hur som helst, jag har kämpat med det i många år. Höga klackar var min undergång. De kan vila i fred.

Tja, tillbaka till det verkliga problemet med min flickväns sko: det var ... designen. Skon var absolut ingenting-så uttryckslös, ospektakulär. Att "säkert något" saknades. Någonting speciellt. Denna "wow" eller "boah", vilket gör dig glatt applåderad. Jag vet att det inte alltid behöver vara extravagant. Men ibland!

Och förutom: Om jag måste låsa upp fötterna (barfota för att arbeta? Bättre inte ...), så borde du åtminstone vara vacker. Som om du bodde i ditt eget lilla palats? . Så önskan om den perfekta barfota sko som slumrar i mig och en dag bör äntligen amma ...

 

Erfarenhet-Zaqq-barfota skor-yorq-1
Experience-Zaqq-barfota skor-yorq-5

 

Kärleken till barfota skor, som tros gå förlorad, återupptäckt

Efter flera år blossade kärleken till barfota skor upp igen. Till sist!

Min forskning visade att barfota skor eller de så kallade "minimala skor" nu hade fortsatt att etablera sig på marknaden. Så jag bläddrade i olika onlinebutiker från välkända barfota skoseleverantörer. Jag träffade Zaqq. Och fann att det finns kreativa sinnen med en mjuk plats för hållbarhet och design som påstår sig skapa något speciellt. Funktionalitet möter design.

Resultatet är en mängd modeller. Jag behövde inte göra utan någonting längre. Det finns ballerinor, affärsskor, tofflor, mockasiner, utomhusskor, löparskor, sandaler, spetsskor, sockskor, stövlar. Till och med sneaker-modellerna varierar: Times Highop eller Mid-Cut. Det breda spektrumet av barfota sko -typer låter mig titta i min surfplatta med vördnad.

Oavsett om det är dynamiskt, elegant, extravagant, exotisk, klassisk, avslappnad, sofistikerad, retro, romantisk, sportig - det finns alla stilar, i alla färger. Oavsett om monokrom eller lycklig färgglad. Vare sig metallisk skimrande eller faktisk och ren.

Eyecatcher går också med. Färgglada sulor och snören, glittrande stenapparater, skimrande paljetter, blommig broderi, ädla spetsar, svala nitar, silver- och guldband, flätade remmar.

Så jag hade drömmar och idéer om de perfekta barfota skorna. Zaqq vaknade mig och gjorde det klart för mig: Mina drömmar verkar inte bara verkliga, de är det!

Till och med min älskade löpande sula - höjdpunkten i varje barfotsko - erbjuds i olika variationer. Med eller utan dämpning (detta har inget att göra med matlagning, utan med funktionen att absorbera kraften som uppstår när det inträffar) och olika styrkor hos sul- och profildjupet.

Tyvärr, tillbaka till historien. Så jag slog där och längtade efter den första egen barfota sko. Om ett annat problem inte hade uppstått igen: Jag upptäckte en extremt många speciella och uttrycksfulla mönster på Zaqq, som jag lämnade, så jag visste inte hur jag någonsin skulle betala för dessa skor i ett liv. Tja, så jag valde "mindre är mer". Och så jag hittade min absoluta favorit barfota sko ... Yorq.

 

 

Början på en stor kärlekshistoria till barfota skor

Jag höll äntligen skoboxen i mina händer och öppnade den i långsam rörelse. Du tror att jag är galen? Ja, eh, nej! Jag tycker bara att du borde njuta av varje sekund om du har valt rätt. Så det fortsätter. Det djupa svarta vävnadspapperet kom fram, som jag föll upp lika försiktigt och sprickande. Och där var han. Mitt objekt av lust. Min första barfota sko. Min älskling!

En vacker midklippt båt, som var skickligt iscensatt av kombinationen av den finaste velor och nappa läder. Ett smycken som är gjord för mig i hantverks perfektion. Lite retro och ändå absolut uppdaterad. Vid närmare granskning märkte jag en annan höjdpunkt: den optiska hälen. Så det ser lite ut som en affärssko i manteln på en bagageutrymme. Väl genomtänkt ner till den minsta detalj.

Min första promenad med min "nya" var naturligtvis en dröm. Förresten, jag behövde inte springa i skon eller sakta vänja mig att springa med barfota skor. Varför också? Jag behöver inte vänja mig till barfota.

Och återigen blev jag medveten igen: våra fötter bär oss tusentals kilometer genom våra liv och tjänar därför bara det bästa. Jag vill inte bära några andra skor längre. För det tyckte jag om känslan för mycket och älskade när jag kör.

Så nu när jag nästan har sålt hela mitt interiör för att njuta av min nya lastbil och ha mer barfota skor som rätter i lägenheten, kan jag äntligen luta mig lyckligt och nöjd. Nej, det var naturligtvis bara kul. Jag har exakt en bit rätter mer än barfota skor.

Min slutsats: Med den perfekta barfota skon kan du känna och njuta av livet ännu mer.

 

Erfarenhet-Zaqq-barfota skor-yorq-6djhbg32ounbp

Tack Judith för denna fantastiska rapport om våra barfota skor. Vi önskar dig kärleken till vår Yorq håller en hel skon. Men ärligt talat, vi har ingen tvekan.

Vad var din första upplevelse med barfota skor? Var det också en kärlekshistoria? Schwelge i minnen och skulle gärna lämna en kommentar med dina erfarenheter. Har du också en Zaqq -favoritdesign? Vi är upphetsade.

Naturligtvis är du också välkommen att skicka oss en detaljerad rapport om publicering. Skriv till oss:

 we@zaqq.de

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3