Veganskor - barfota skor gjorda av veganmaterial

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Vårt utbud av vegan, hållbara barfota skor växer kontinuerligt och efterfrågan visar oss att vi har rätt!

Vegan är inte bara en trend och särskilt inte bara en diet, det är en livsstil. Allt som är av djurens ursprung konsumeras inte. Mat som kött, mjölk eller ost är tabu. Vegan livsstil hänvisar inte bara till näring. Kosmetika som har testats på djur eller har djuringredienser används inte. Konsumtionen går dock igenom till kläder. Veganer gör utan allt gjord av ull, siden eller läder. Med det ökande antalet veganer växer därför efterfrågan på veganskor.

Med våra vegan barfota skor kan du lita på att ingenting kommer från djurens ursprung.Våra modeller som nämns här 100% vegan.

Veganer-sneaker grå

Qnitgrå

 

Veganskor för kvinnor och män

När vi började förlita oss på vegan barfota skor blev vi förvånade över vad som är möjligt utan läder. Vi medger att vi var mycket skeptiska till en början, trots allt bör våra skor vara lika friska, bekväma och hållbara som våra icke-veganmodeller.

Vi hade räddat veganmaterial som konstgjorda, icke-andande aktiva och kortlivade på baksidan av huvudet! Efter att vi behandlat intensivt med ämnet är vi bara glada.

Vi har lagt de olika veganska materialen genom deras steg och valt det bästa för våra skor. Under tiden har vi ett ståtligt urval av vegan barfota skor för kvinnor och män och mer och mer läggs till. Stoppa bara då och då, vi är garanterade att ha nästa vegan kvinno- eller herrsko i vårt program.

Ballerina vegan damer Vrid fantasi

Material för våra veganskor

Vi använder olika veganmaterial för våra skor. Enligt respektive skobeskrivning hittar du detaljerad information för varje modell.

Du kan hitta dessa underbara tyger från oss:

Ökotex 100 -tyg

Det veganska tyget ser nästan ut som vildt läder och känns väldigt mjukt och smidigt. Det är också andningsbart och har en antibakteriell yta. Materialet certifierades av Ökotex 100 och är en av de mest ekologiska, vegan tygerna för skor.

kork

Kork har utvecklats som ett av de mest populära naturliga materialen under de senaste åren. Vi använder kork av hög kvalitet från Portugal för våra veganskor, som kommer från hållbar produktion.

Cork är en idealisk övre för skor, eftersom det är andningsbart, vattenavvisande och du kan enkelt rengöra den med en fuktig trasa.

Piñatex

Piñatex är tillverkad av cellulosafiber i ananasblad, från en avfallsprodukt från ananasindustrin. Vanligtvis bränns eller roteras bladen av sig själva.

Genom att producera Piñatex har ananasbönderna till och med möjlighet att generera en extra inkomst med avfallsprodukten.

Piñatex är en särskilt hållbar produkt, eftersom inga ytterligare resurser som mark, vatten, el eller gödselmedel krävs för produktion.

Piñatex kan användas varhelst läder vanligtvis används. Det är andningsbart, formbart och mycket hållbart och därmed det perfekta materialet för veganskor.

Mesh -vävnad

För våra luftiga sommarskor använder vi vegansk mesh -vävnad som yttre material i samband med inre bomull. Båda är underbart andningsbara och därför perfekta för de varmare dagarna om året.

 Vegane lady skor

Sqillaska

Vegan Sneakers - Dina nya fritidsskor

 

Inte utan mina veganska sneakers! Är du också en av de människor som litar på sina sneakers från vinter till sommar? När du har slitit våra zaqqs vill du inte ta bort dem längre, de är så bekväma.

Har du redan hittat din barfota sko? Om inte, hittar du ett litet urval av våra vegan och eleganta fritidskor här. Titta också på skorna för sport, företag och vandring. Du kommer att upptäcka andra modeller för kvinnor och män.

 

Qore Low Vegan White

En vit sneaker är ett måste i skoskåpet, särskilt om det också är vegan! Vår Qore är också den finaste korken, ser helt stilfull ut och är super bekväm som alla våra barfota skor.

 Weisser-veganer-sneaker5ieckptz95jlp

 

Tiqq korkvit

Vår vegan tiqq tillverkad av kork är lite mörkare än Qore. Men han ser åtminstone lika bra ut i sin beige. Nu är du bortskämd efter val! Vad väljer du?

Korkkork

 

 

Piquant Vegan Brown - Din vegan sneaker i en mocka utseende

Helt enkelt chic, snygg och tidlös. Vår pikant fungerar bara. Den subtila bruna tonen kan kombineras med allt. Elegant med tygbyxor på kontoret eller med jeans för en grillfestival, vår populära sneaker tar allt och avrundar varje outfit harmoniskt. Med vår vegan pikant i vild läderutseende är du alltid väl rekommenderad!

veganskor damer

 

Pikant vegan denim vit-din vegan sneaker i blått och vitt

Älskar du att kombinera jeans med sneakers? Då är vår pikant i blått rätt för dig! Han ser smart ut och ger fortfarande elegans. Vår sneaker är ett bevis på att veganskor kan se helt moderna och ädla ut.

Pikant-vegan-denim-vit

 

Dupleq Black White Vegan - den eleganta mellersta marken

På grund av det andningsbara mesh -tyget känner dina fötter i vår dupleq helt enkelt alltid hemma. Sneaker för alla bärare som inte vill se allt svart eller vitt, men gillar att välja den gyllene mellangrunden!

 Veganer-sneaker män

 

Taqq Cork Black - Kärlek vid första anblicken

Vår Fescher Black Cork -sneaker är kärlek vid första anblicken: snygg, färsk, superljus och helt enkelt megabe, Taqq blir din nya favoritsko på nolltid.

Veganer-sneaker svart

 

Jaq Vegan Black - Din sportiga följeslagare

Vår Jaq är mycket gosig med sitt mjuka veganmaterial. Han visar sig från sin avslappnade sida och passar perfekt med jeans, men följer också med dig till sport.

veganskor-svart

vegansportsko

 

Luqqc kork vit-din mitten av sneaker

Modern och snygg - vår vegan luqq är helt enkelt en ögon -catcher. På grund av den lätta kork-piñatex-blandningen med den slående silverfärgade lappen ser den halvhöga sneakeren mycket ädel ut, men också extravagant. En vegansk mid-cut sneaker är inte trevligare!

sneaker i vegan

 

Vegan Boots: Chelsea Boots

Beatles älskade sina Chelsea -stövlar och var på väg med vristen -höga stövlar i något väder. För första gången producerades båten med sina typiska elastiska insatser 1830, vid den tiden som en rena mäns stövlar. På 1970 -talet blev han också en bröstkista bland kvinnors stövlar.

Du kan kombinera Chelsea -stövlar både för den avslappnade affärsdräkten och alla fritidskläder. De kan se väldigt snygga ut, men också extremt avslappnade.

 

Equity PinateX Black

Vår vegan Chelsea -båt från Piñatex! Svårt att tro att detta underbara material erhålls från fibrerna hos ananasblad. Det känns otroligt bra och är ännu bättre. I mörkgrå och med en svart sula passar den i färg med allt som din garderob har att erbjuda.

Vegan Boot Men

 

Aktiekorkblått

Den mörka veganstöveln gjord av kork är subtilt tillbaka för att understryka din outfit utan att locka uppmärksamhet.

Vegan Boot Boots

 

Kapitalkork vit

Ankelstövlar till sommarklänningen? Boho-Chic har varit trendig i flera år. Vårt Cork Equity är avslappnad, men på grund av dess ljus färg extremt ädla och sommarliga. Det passar alla Boho -klänningar och understryker din stil i perfektion.

Vegan Boot Ladies

 

Veganföretagskor

Utbudet av veganskor växer och växer, men affärsskor letar efter nålen i höstacken. Vi ville absolut ändra det och producerade skor gjorda av veganmaterial som ser så snygga ut att du också kan vara på bekväma och djurfria sulor i affärslivet.

Våra veganska affärsskor är de överlägset mest eleganta som finns på marknaden och vi är stolta över det!

 

BRIQ BROGUE VEGAN SVART

Våra briqs är baserade på det klassiska Derby -snittet. Om du tittar noga ser du till och med ett stycke som helt enkelt är en del av det strikta affärsutseendet. Det är bäst att titta två gånger, eftersom det här stycket inte finns alls, det är bara noterat från utsidan in i den platta barfota sulan för att ge affärsskon maximal elegans.

veganföretag

 

Duqe vegan antikbrun

Det kan verkligen inte vara mer elegant! Vår George Boot kan enkelt hålla jämna steg med de finaste affärsskorna. Dess glänsande veganmaterial ser förvirrande lika ut.

vegan kostym skor män

 

Qrand Cork White

På sommaren är vår Light Qrand från Kork det rätta valet för bekväm att gå till kontoret. Med sin ljusa färg och det eleganta snittet är han din snygga följeslagare vid varmare temperaturer.

veganskor

 

Pikant vegankogna

Det är brun mocka! Nej, men Ökotex 100 -tyget ser nästan samma ut. Light Brown ger mer och mer kontrast till ditt affärsutseende och gör dig intressant. Med denna veganaffärssneaker blir det aldrig pikant på kontoret.

Vegan affärsskor damer

 

Pikant vegan svart

I svart kan vår pikant verkligen transporteras till alla avslappnade affärer. När du är klädd och prov vill du nu bära det på kontoret varje dag. Lätt, bekväm och vacker!

veganskor

 

Peq vegan svart

Vår PEAQ är en enkel insikt gjord av matt, veganmaterial. Det kan transporteras fritt till alla affärer som är avslappnade.

Herrskor vegan

Veganskor för vintern

Vi ville också producera vegan, snygga skor för den kallare säsongen. Du har redan valet mellan fyra olika modeller, men det kommer att finnas några skor för nästa vinter. Vi ser fram emot! Så det förblir spännande för dig!

 

Prequel vinter vegan svart

vegan-vinterskor

Vår prequel skärs lite högre och sträcker sig till din fotled. Dess omslag är från Ökotex 100 -tyg. På insidan sydde vi mysiga andningsbara och antibakteriella mikrofibervävnad. Halvhögskon håller fötterna fina och varma på vintern. Tack vare den enkla designen är det din bekväma all -rounder till varje outfit!

 

Quintic - Dina veganstövlar

Våra kvintiker finns i tre olika färger. När de riktigt kalla temperaturerna kommer är du väl utrustad med dessa veganstövlar. Men du behöver inte göra utan stil och komfort, för de ser bara fantastiska ut. Stövlarna är så bekväma att du inte bara kan bära dem till kontoret eller promenera genom staden, utan också på din vandring genom Winterwonderland.

Quintic Winter Vegan Black

Boot Vegan Men

 

Quintic Winter Vegan Grut

Vinterstövel vegan

 

 

Quintic Winter Vegan Tabaco

Boot Vegan Ladies

 

Vegan utomhus och vandringsskor

 Naturligtvis kan du också locka ovanstående skor för alla utomhusaktiviteter, eftersom alla har en sak gemensamt: de är robusta, lätta och absolut praktiska. Som barfota skor har alla en platt och mycket flexibel sort.

Här visar vi dig några modeller som också presenterar sig från utsidan som utomhus- eller vandringsskor- helt naturligtvis vegan.

 

Quiq trail svart vegan

Denna vegansko kommer att inspirera dig. Han tar inte bara varje körning utan också varje vandring med dig. Quiq är gjord av vegansk nät, vilket är extremt andningsbart. Dina fötter svettas inte ens vid höga temperaturer.

Vegane utomhusskor

 

Hiqe - vegan vandringsskor

Namnet är program. Våra hiqes är typiska vandringsskor från utseendet. Vår, sommar, höst eller vinter? Det spelar ingen roll, för HIQE är du välutrustad för varje säsong. Utomhusskon säkerställer att dina fötter känner sig bekväma på både varma dagar och i vått och kallt väder - tack vare det speciella andningsbara och vattentäta materialet.

Hiqe låg vegan kamel röd vattentät

Vandringsskor vegan

 

Hiqe vegan sierra vattentät

Vandringskoft vegan

 

Expeq

Expeq är den ädla exekveringen av en vandringssko. Det vaxade vegan yttre materialet ser nästan ut som läder. Du kan också bära en halvstövel på kontoret eller när du promenerar. Expeq är den perfekta all -rounderna på vintern.

 

Expeq vegan cuoio vattentät

Utomhusskor vegan

 

Expeq vegan marone vattentät

Vegan skor sport

 

 

 

Tillbaka till blogg
1 av 3