Med zaqq barfota skor genom den kalla vintern

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

Och hon är redan där, den klinkande kylan. Vem gillar inte att kela hemma? En promenad i frisk luft är så bra. Den inre jäveln står i din väg eftersom du snabbt får kalla fötter? Det behöver inte vara!
Din runda i den friska luften kommer också att bli ett nöje på vintern när du bär rätt barfota sko. Och kom ihåg att rörelsen inte bara är bra för din kropp, utan också ditt sinne.

Hiqe-vegan-sierra-vattentät

Kalla fötter - Vad ligger bakom det?

Vår kropp är ett mirakel av naturen! Ingen vill frysa, men visste du att kalla fötter är en skyddande funktion av kroppen? Vid svalare temperaturer smalnar blodkärlen i de yttre extremiteterna, dvs i händer och fötter. Som ett resultat är de inte längre så väl försedda med blod och svalnar. Kroppen skyddar således de vitala inre organen.

 Zaqq-quintic-6

Svettande fötter kan också skapa en känsla av förkylning

Kanske har du haft erfarenhet själv? Med dina varma -fed -skor frusade du mer efter ett tag än med övergångsskorna? Det låter inte troligt till en början, men det finns en mycket enkel förklaring. Om dina fötter svettas och fukten inte kan fly på grund av bristen på andningsaktivitet, sval dina fötter ut.
Det är exakt varför vi fäster stor betydelse för hög andningsaktivitet för alla Zaqq Barefoot -skor, särskilt i våra varma vintermodeller.
Zaqq-quintic-svart-1

Och barfota sulor?

Ja, våra zaqq -barfota sulor är särskilt tunna och flexibla för att möjliggöra den naturliga rörelsen. Detta gör att din fot kan röra sig fritt och komma in i en stark rullande rörelse. Detta följs av användningen av många muskler i fötterna och benen och därmed också en optimal blodcirkulation, vilket i sin tur säkerställer varma fötter.
Så du behöver inte oroa dig för att frysa med zaqq barfota skor mer än i konventionella skor. Och slutligen har vi varma matade vintermodeller för kalla känsliga fötter.
Zaqq-quintic-3

Varmt linlig zaqq barfota skor

Fryser du snabbt och är du i allmänhet mycket känslig för kylan? Spela sedan det säkert! Du behöver en varmfodrad barfotsko som också håller fötterna bekväma och varma på iskalla golv.

<< Du kan hitta alla varma matade zaqqs för kvinnor här! >>

<< Du kan hitta alla varma matade zaqqs för män här! >>

Qore High-2
Vill du ha det mer flexibelt? Våra tips för outnyttjade barfota skor
Skulle du föredra en sko som du också kan bära på våren och hösten?

Vårt tips:

Bär våra outnyttjade modeller med högkvalitativa ullstrumpor. Var uppmärksam på högsta möjliga ullinnehåll (minst 70%). Det är bäst att prova det med tunna ullstrumpor. Eftersom ullinnehållet har en hög termisk effekt räcker fina ullstrumpor vanligtvis.

Hiqe-brun blå vattentät

Den högra Zaqq Barefoot Shoe väntar på dig

Vilken zaqq du använder beror på din personliga känsla av förkylning och dina preferenser för design och funktion. Det är därför vi alltid letar efter nya trender så att du kan hitta den barfota skon du vill ha.
Och en är garanterad för alla Zaqqs: den höga komforten som ger dig Zaqq förångas med varje steg.

Känn dig fri, känna Zaqq.

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för kvinnor här! >>

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för män här! >>

Tillbaka till blogg
1 av 3