Enda

Våra sulor

Våra sulor är gjorda av gummi, naturligtvis särskilt för ZAQQ i Tyskland. På begäran är de tillgängliga i en mängd olika färger.

Gauguk har flera fördelar. Till exempel, jämfört med kemiska material hos de flesta konkurrenter, kännetecknas det av en av de bästa nötningsvärdena i branschen. För dig betyder detta att din ZAQQ -sula är mycket hållbar, hållbar och erbjuder mycket hög motstånd. Dessutom är gummi ekologiskt nedbrytbart, har en mycket bra dämpning, är lättare än jämförbara material och också otroligt icke -slip. Med det, oavsett var du kör, har du alltid optimalt håll och skydd. Gummi är det perfekta materialet och det första valet för dina Zaqq Barefoot -skor.

Sist men inte minst - perfektion i detalj. Titta bara på din Zaqq Barefoot -sko underifrån. Vi implementerade till och med vår idé om design på undersidan av din Zaqq Barefoot -sko. Funktionen är över alla tvivel, designen tänkte på den sista raden.

Zaqq One ​​Sole - Barefoot SoleZaqq One ​​Sole - Barefoot Sules

Zaqq One ​​Sole

Vår Zaqq One ​​-sula gör dina fötter lyckliga. Den är något profilerad och har en patenterad poron © långvarig dämpning.

Detta körs på en mjuk och absolut flexibel sula, som bara är 3,9 mm tjock.

 

Modeller med Zaqq One ​​Sole:

Zaqq Sneaker Sole

Jämfört med vår Zaqq One ​​-sula är sneaker -sulan mjukare igen och ger dig därmed ett särskilt mjukt utseende. Om du mestadels är på asfalt eller gör mycket sport, kommer du att älska den här sulan.
Du känner igen sneaker -sulan genom att se ZAQQ -bokstäverna på baksidan.
Även om sulan bara är 3,9 mm tjock, har den en liten profilering som säkerställer den bästa glidmotståndet.

 

Modeller med ZAQQ Sneaker Sole:

Zaqq utomhustsula

Med vår Zaqq Outdoor Sole är du väl utrustad för varje äventyr. Det ger dig mycket grepp om dina vandringar över stick och sten.

Arrangemanget av de enskilda elementen som förfalskar sig i varandra som ett pussel är inte alls oavsiktligt. Det är också ville uppnå den bästa glidmotståndet med hög flexibilitet.

ZAQQ utomhussula är 3,9 mm tjock.

 

Modeller med ZAQQ utomhussula:

Zaqq Terra Sole

Vår nya utomhussamling är utrustad med den nya Zaqq Terra -sulan.

Vi lägger mycket tid i den nya Zaqq Terra -sulan för att göra dem perfekt perfekta. Vårt mål var att utveckla en mycket flexibel sula som är absolut icke -slip på alla ytor.
Vi kan stolt säga att vi absolut har lyckats och att det ger dig mer grepp än vår Zaqq utomhussula.

Zaqq Terra -sulan är 5 mm tjock.

 

Modeller med Zaqq Terra Sole:

ZAQQ Business Sole

Elegant sko utan försäljning? Är det möjligt? Ja!!!

Det var inte lätt att utveckla en sula som uppfyller alla krav för en bekväm barfotsko och ser fortfarande helt elegant och snyggt ut.

Med vår ZAQQ -affärssula överskred vi oss själva - en sula som har allt och som lätt kan hålla jämna steg med de konventionella affärsskorna.

Höjdpunkten i vår Zaqq -affärssula är försäljningen som faktiskt inte är någon alls. Du måste titta närmare för att bestämma att det bara är noterat från utsidan till sulan, men sulan är helt platt. En barfota sko är inte mer elegant!

ZAQQ -affärssulan är 3,9 mm tjock.

 

Modeller med ZAQQ Business Sole:

Zaqq Flat Sole

Namnet säger allt, vår Zaqq Flat Sole är helt platt och skiva -thin, nästan som papper. Med bara 2,9 mm tjocklek ger det dig en ojämförlig känsla av barfota.

För att ge vår platt sula tillräckligt grepp har vi grovt ytan. Så du har underbart stöd på alla ytor utan profil.

Letar du efter den ultimata känslan av barfota på sommaren? Då måste du testa vår platta sula!

 

Modeller med Zaqq Flat Sole:

Zaqq Light Sole

Hittills använder vi bara vår ZAQQ -ljussula för vissa kvinnors sandaler.

Om du fortfarande saknar fotmusklerna att springa i mycket tunna, mycket flexibla sulor, är du väl rekommenderad med Zaqq Light Sole, eftersom det är lite tjockare än Zaqq -platt sulan.

Naturligtvis kan du också känna underjorden i den här sulan och naturligtvis kan du rulla fötterna.

ZAQQ -affärssulan är 3,5 mm tjock.

 

Modeller med ZAQQ Light Sole: