Vita sneakers från zaqq barfota skor

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Oavsett vilken tid på året är vita sneakers en integrerad del av modevärlden. Och det är inte alls sportiga modeller som kan ses. Om du letar efter modevisningar, designers och modebloggare upptäcker du ett stort urval av mycket olika stilar.

Och bäst av allt: du kör rang! Och ärligt talat, om du har valet mellan en mega-bekväm och absolut snygg zaqq barfota sko och en obekväm sko med stiletthäl, är beslutet inte svårt, eller hur?

En vit sneaker är ett måste i garderoben hos både modemedvetna män och för kvinnor. Och det är inte konstigt, eftersom de är så föränderliga att de bara alltid passar. Vita sneakers ser bra ut för jeans och t-shirt. Men de har också blivit helt socialt acceptabla. Med den ljusa färgen, ta med lätthet och elegans till ditt utseende, oavsett vilken outfit du bär.

Från klassiska vita sneakers till extravaganta modeller garanterar vi också din favorit i vår ZAQQ -butik, som åtföljer dig genom dagen. Alla Zaqq Barefoot -skor har en sak gemensamt - de är ultrakonvena och kommer inte bara att sötna våren och sommaren, utan kommer att vara vid din sida med komfort och stil året runt.

Steg gratis för våra vita sneakers - barfota skor som sträcker sig från sportiga till eleganta. Folk ut exakt den som passar dina preferenser och din individuella stil perfekt.

 

 

Alla vita sneakers -Vita fungerar inte!

Är det inte tillräckligt vitt för dig? Du vill inte riskera för mycket och gillar du det helt minimalistiskt? Kolla sedan in våra helt vita sneakers. Vår pikant Nappa Bianco visas i en mycket klassisk design från ett fint, glänsande nappa -läder.

Om du vill ha det lite luftigare, har vi också rätt barfota sko redo. Med sin perforerade struktur erbjuder vår modell Sloq i White en särskilt hög andningsförmåga och passar därmed perfekt in på sommaren.

 

 

 

Vita sneakers

 

Vita sneaker barfoot skor som varje dam måste ha

Din sneaker ska inte bara vara vit, utan också lysa i en feminin design? Har vi! Vår Qelly fängslar genom det fina broderiet som ett yttre lager och vår Qooqy är inte bara socker -slag, utan ger också glamour i spel med de guldfärgade accenterna.

Båda barfota skorna går perfekt med klänningar, den kortare culotte eller även med jeans och framkallar alltid det vissa extra i ditt utseende.

 

Vita sneakers barfota skor damer

 

Vegan vit sneaker barfoot skor

Hållbarhet och miljömedvetenhet är oerhört viktiga för dig. Så du föredrar veganmaterial? Vi förstår det bra! Med dessa vita sneakers ser du inte bara bra ut, utan bevisar också att det inte alltid behöver vara läder.

Ta en titt på vår Qore Low Vegan White i klassisk design eller om den skulle vara sportigare, vår Sqip White. Båda barfota skorna är inte bara föränderliga och enkla att kombinera, utan ger dig också en ojämförlig bärande komfort.

Qnit White från Kotton-Strick kommer också att inspirera dig, för med denna barfota sko är du i framkant av sporten och ser fantastisk ut för varje avslappnad outfit.

 

Vegane-weisse sneakers

 

Vita sneakers med färgade snören

Du vill veta, men du kan inte göra utan någon färg? Förlita sig sedan på färgade skosnören. Varje färg sticker ut på vita sneakers - prova gröna, blå eller röda snören.

Ditt utseende kommer att vara perfekt perfekt när färgen på dina snören återspeglas i outfit. Detta kan vara små accenter, som bältet eller en kedja, men det går också mer slående genom att välja din skjorta eller jacka i samma färg.

 

Vita barfota skor

 

Kombinera vita sneakers

Vita sneakers är mer populära än någonsin! För några år sedan förutspådde modetidningen Vogue slutet på denna bekväma trend och förlitade sig på försäljningsskor. Men långt ifrån det! Vita sneakers är mer populära, inte bara på omslag av de mest berömda modetidningarna, utan också på catwalks och under modebloggare.

Vita sneakers är så mångsidiga och föränderliga att det är omöjligt att begränsa dem till en enda stil. Till jeans, passar byxor, kjolar och kläder, casual eller chic, bestämmer du dig! Faktum är att de framkallar en sportig, elegant anteckning i varje outfit.

Elegant till en kostym

För ett särskilt elegant utseende är det bäst att använda en bred kostymbyxor i kombination med en skräddarsydd jacka och ha en helt vit sneaker som vår pikanta Nappa Bianco. Enkel, fräsch, säker!

Till klänningen

För en urban look kombinerar du din favoritklänning för en vit sneaker. Våra Barefoot Shoes -modeller Qelly och Qooqy är gjorda för dina sommarklänningar med sin feminina design.

Även långa och breda klänningar gör att du ser till en trendig gatastil med vita sneakers.

Till jeans

Vita barfota skor tryllar fram mer elegans i din look för klassiska jeans. Det blir särskilt avslappnat med begagnade jeans och lätt skjorta.

 

 

Vita sneakers outfitVita sneakers barfus skor kläder

 

Rena vita sneakers

Så att vita sneakers alltid ser eleganta ut, måste du rengöra dem bra. Innan du bär första gången ska du behandla dina barfota skor med en smuts -avvisande skyddsspray. Det är lätt att ta bort ljusföroreningar med en torr trasa.

Det är mycket viktigt att du aldrig lägger dina vita zaqq barfota skor i tvättmaskinen, eftersom det kan ta materialet. Det är mildare att rengöra ytorna för hand.

Vi har noterat hur du gör det bäst för alla typer av material.

>> För att ta hand om dina Zaqq Barefoot -skor - Klicka här! <<

 

Har du redan hittat din vita sneaker för den kommande säsongen? Om inte, vet du var du kan hitta det!

 

>> Alla Zaqq Barefoot Sneakers för kvinnor- Klicka här! <<

>> Alla zaqq barfota sneakers för män- klicka här! <<

 

 
Vita sneakers rena
Tillbaka till blogg
1 av 3