Vårkänslor vid varje tur och går med sportiga barfota skor

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Snart har tiden kommit och naturen vaknar igen. De första blommorna groddar och solen får styrka. Våren är precis runt hörnet. Dags att snörda dina skor och representera dina ben i den friska luften.

Zaqq Barefoot -skorna är din perfekta följeslagare. Känn det levande golvet under dina sulor och känn dig trygg och i goda händer samtidigt. Medan du driver ny styrka i det blommande landskapet, tycker dina fötter också att utvecklas fritt. Tack vare det andningsbara materialet kan du verkligen andas av lättnad utanför, precis som du.

Naturligtvis försummas inte optiken. Från ljust och sportigt till subtilt och elegant - med oss ​​hittar du den perfekta barfota skon för dig och dina behov. Bara rätt sak för en aktiv start på den nya säsongen.


På vägen till Zaqq. Dina fötter kommer att tacka dig.

Riq-lila-2

Ta med rörelse i ditt liv - med ditt nya barfota skott

Mer sport är en av de vanligaste resolutionerna för det nya året. Dags att genomföra projektet i praktiken. Detta är särskilt framgångsrikt med Zaqq -sneakers. Med sina glada färger lyser de runt satsningen med vårblommorna. Så det är garanterat att det inte är svårt att övervinna den inre svinhunden. Tack vare deras låga vikt kommer du särskilt bra.

Våra joggingskor Qusqo och Riq i turkos och rosa är idealiska för att slåss mot vinterbaconet. Även om du verkligen får svettning, är dina fötter väl ventilerade genom nätmaterialet. Du kan hitta fler fjäderljusskor i vår mångsidiga löpskoskollektion för kvinnor.

Men naturligtvis vill vi också hjälpa herrarna att välkomna våren med ett sportprogram. Den ljusblå qnit och den ljusa orange Qynlee -skon är en stor motivator. De har också en nätyta och inbjuder dig till topp sportprestanda.

Riq-gul-3


Optimalt levererat - vare sig det är i regnet eller solskenet

På våren står det: gå ut i naturen. Tyvärr, vid denna tid på året, finns det inte alltid full sol. Vi är ofta förvånade över dagar med regnigt väder eller till och med snö. Så att du inte behöver stanna hemma på våta dagar, vi har några vattentäta skor att erbjuda. Så dina fötter är optimalt skyddade på vandringar och andra äventyr.


<< Du kan hitta alla vattentäta zaqqs för kvinnor här! >>

<< Du kan hitta alla vattentäta zaqqs för män här! >>

Utomhus barfota skor-13

HIQE -modellen stöder dig också med sin höga axel i bergiga regioner. Men även i vardagen är denna färgglada barfota sko en absolut ögon -catcher. Med rätt vård är han din pålitliga följeslagare och ger dig och dina fötter med frisk luft i alla väder. Förresten, vi har denna långa favorit för män och kvinnor. I många, unika färgkombinationer och 3 olika axelhöjder.

Utomhus barfota skor 9aofxoqwyghizn

På vägen till nya vägar. Montblanq-, Treq- och Vaqation -modellerna ger dig mycket, tack vare deras icke -slipssula. Exakt rätt sak för aktiva naturälskare som inte håller sig borta från vädret. Detta färgglada urval ger verkligen varje fot säker och torr till din destination.

Iviq-vit

Elegant och sportig samtidigt - all -rounder för varje situation

Efter promenad kort till kontoret eller för ett affärsmöte? Inga problem med dessa klassiker. Dessa idrottsliga ändamål anpassar sig till varje tillfälle med sin eleganta och fashionabla design. De är inte för färgglada, men de är inte på något sätt underlägsen för sina kollegor.

Med sin vita gummisula är vår shoqq helt trendig. Den bruna sneakeren passar varje träning - outfit. Samtidigt säkerställer det en dynamisk touch med eleganta kläder. Detsamma gäller för vår Barefoot Shoe IVIQ, som för närvarande berikar vårt sneaker -erbjudande för kvinnor.


Blue Sloq är lika sneaker för män. Det är lätt och flexibelt och gör fortfarande ett extremt högkvalitativt intryck. Det är därför han också kan kombineras med kostymbyxorna och ibland till jeans.

Välutrustad för varje tillfälle med din Zaqq Barefoot Shoe - våren - vi är redo!

Känn dig fri, känna Zaqq.


<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för kvinnor här! >>

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för män här! >>

Tillbaka till blogg
1 av 3