Våra varma matade zaqq barfota skor

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Har du ofta kalla fötter under den kallare säsongen? Barfotskor verkar inte tillräckligt isolerande för dig på grund av den tunna sulan? Vill du fortfarande inte göra utan känslan av barfota?

Du behöver inte, för vi har WARM Fed ZAQQ -modeller i butiken! Med våra barfota skor för vintern har du bekvämt varma fötter även vid temperaturer under frysning och är lika bekväma.

 

Varmt kinad barfota sko för kvinnor och män - vår prequel

Vår prequel har varit en av de mest populära barfota skorna under den kallare säsongen i flera år. Supermjuk, mysig varm fodrad och naturligtvis megabe, denna barfota sko kommer att linda fingret på nolltid.

Gefuettertter barfota sko nappa läder

Prequel vinter nappa svart

I Variant nappa Det lyser vackert från utsidan med det polerade släta läderet. I veganvariant Det ser sammetligt mjukt ut. Oavsett om det är gjord av läder eller vegan - med prequel hittade du en barfotsko som inte är för hög och inte för låg och håller dina fötter underbart varma på grund av utfodringen.

Gefuettertter barfota sko vegan

Prequel vinter vegan svart

Denna barfota sko är tillgänglig för både kvinnor och män.

 

Varmt fladat halvt höga barfota skor för kvinnor och män

Vår Kvintik är så populära att vi nu har dem i många versioner. Nedan har vi sju modeller som matas varmt. Du känner igen dem av det faktum att de lägger till tillägget vinter i Schuhname.

Helt enkelt eller dekorerat med broguings, gjorda av läder eller vegan, svart eller brunt - med kvintik är du bortskämd efter val. Men en sak som vi kan lova dig, alla modeller ger dig en otrolig bra passform och säkerställer varma fötter vid svalare temperaturer.

Quintic Winter Black

Quintic Winter Black

Quintic Winter Brogue Cognac-48

Quintic Winter Brogue Cognac

Quintic Winter Bike Brown-2

Quintic Winter Velors Brown

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Quintic-vinter vattentät svart

 Quintic Winter Waterproof Black

 

>> Du kan hitta mer urval av vintermodeller här! <<

 

Höga, varma barfota stövlar för kvinnor

Du behöver inte längre göra utan vackra stövlar som är utrustade med alla typiska barfota egenskaper även på kalla dagar. Våra stövlar är underbara feminina och super bekväma!

Attaqt Winter Black-11

Attaqt vinter svart

Vår AtRAQT är en enkel, feminin stövel som du kan bära genom parken både på kontoret och på omfattande promenader. Med lammskinnet som matar på axeln och på sulan förblir dina fötter mysiga varma. Du kommer att älska attraqt, för oavsett om du är för en kjol, affärsbyxor eller blå jeans, med den här bagaget ser du bara snygg ut.

Attaqt Winter Black-6

 

Hyckeliq

Vår hyggeliq ger intrycket av att vara super varm från utsidan - och det är också! Lammskinnet, som är synligt på axeln, utmärkt och bara ser mysig ut. Med bomullen som matas på sulan och på Berea tillhandahålls dina fötter ytterligare. Med denna barfota sko kommer du att känna dig bekväm med dina promenader genom den snöbelagda parken - bekväm och trevlig och varm!

HygGeliqotdtl1pfuyed7Hyggeliq2dvbuzvjcspjj5

 Till hyggeliq

 

Som ni ser behöver du inte kompromissa med våra ZAQQ. Du behöver inte göra utan den barfota känslan, på varma fötter och snygga mönster även på vintern.

Nu behöver du bara välja en modell!

Känn dig fri, känna Zaqq.

 

 

Tillbaka till blogg
1 av 3