Trendskor hösten 2020 - Med Zaqq Barefoot Shoes alltid uppdaterade

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

Med våra barfota skor är vi alltid uppdaterade. För att aldrig missa anslutningen såg vi runt världens catwalks. Vi är särskilt nöjda med att platta skor kan ses på många modevisningar.

Idag presenterar vi dig några trender under den här höstsäsongen som du kan implementera perfekt med våra barfota skor. Bekväma skor kan se snygga ut. Med våra Zaqq Barefoot -skor gör du alla till din catwalk. Gardin för trendskorna hösten 2020.

 

Hösttrenden för kvinnor: Flat Mary-Janes

Mary-Janes skor kan ses överallt på catwalks i höst. Dessa spännskor som är rundade framtill och har en platt sula ger varje outfit en flickaktig charm.

De platta Mary-Janes har funnits sedan 1920-talet. På 1960 -talet blev de emellertid så populära av toppmodellen Twiggy att varje kvinna ville ha henne. De har aldrig kommit ur modet sedan dess och kombineras ofta till Lolita -stilen. I år visade de största modedesignerna sina nya skapelser med platta Mary-Jane-skor.

Med våra banqets har vi Mary-Janes som bekväma barfota skor i butiken. Cheeky i kombination med nätverk knäbestånd till minikjolen eller med fina strumpbyxor till det feminina utseendet är du exakt trenden. Naturligtvis passar de också alla byxor.

Svarta-janskor

Du kan hitta denna bekväma barfota skor i svart, brun och naken. Vilken färg använder du den här säsongen?

>> för att modellera Banqet - Your New Mary Jane Schuels - klicka här! << 

 

Klassiska, vita sneakers för män

Ett måste för varje modemedvetet man. Vita sneakers krydda varje outfit. De passar dräktbyxorna och tar med sig en säker, ny anteckning i ditt utseende på grund av pausen i stil. Men även i jeans är du helt enkelt oemotståndlig med vita sneakers.

Vi har snygga vita barfota sneakers, som garanterat uppfyller dina höga krav. Ta din älskling snabbt innan någon annan gör det.

Hösttrendvit sneaker

>> Vårt stora urval av barfota sneakers, inklusive många vita modeller, kan hittas här! <<

 

Höga häststövlar för kvinnor - alltid trendiga

Högköpsstövlar kommer förmodligen aldrig ur modet. Även i år presenterar de bästa designarna sitt mode i kombination med enkla, höga stövlar.

Ryttarbagoskor

Med vår Barefoot Shoe Model Qatch gör du alla till din catwalk. Vi har det att erbjuda med ädelsten och i smidigt och mocka. Leta efter din nya häststövel direkt.

>> till Model Qatch - Dina nya häststövlar - Klicka här! << 

 

Combat Boots - barfota stövlar för kvinnor och män

Kampstövlar påminner mycket om de grova snören hos soldater. Vanligtvis har hon en tjock sula. Med våra kvintiker har du ett snyggt barfota skoalternativ till de chunky stridsstövlarna.

Dessa spetsstövlar kan bäras av kvinnor och män. Som en modemedveten dam sätter du skickligt en paus i stil med dessa chunky stövlar när du kombinerar dem för feminina, lekfulla outfit. Men de passar också perfekt med grunge -looken med trasiga jeans och caro -skjorta.

Combat-Boots-Herbst-2020

Som man kan du också kombinera dem flexibelt. Du letar efter den eleganta affärsdräkten, men också efter de använda jeansen helt enkelt megatrendy.

Bekämpa båt barfota skor

Du kan hitta vår Barefoot Shoe Model Quintic i många versioner: gjord av olika material, med mysigt inre foder, olin och i olika färger. Vilken gillar du bäst?

Till Quintic - Dina barfota snören - Klicka här!

 

Chunky sneakers för kvinnor och män - de slående barfota skor

Fula sneakers kommer att ersättas av chunky sneakers den här säsongen. Detta betyder de särskilt slående modellerna. Ljusa färger och slående dekorationer gör chunky sneakers. Som dam kan du använda guld- och silverfärgade modeller. Våra barfota skor i ljusa färger implementerar också denna trend perfekt. Med dessa slående barfota skor kan du visa både som en dam och som en gentleman att mode är viktigt för dig.

Chunky sneakers barfota skor

Vilken chunky barfota sneaker använder du?

>> Alla sneakers för kvinnor - klicka här! <<

>> Alla sneakers för män - klicka här! << 

 

Klassiska kostymskor och loafers för män - de eleganta barfota skor

Alla måste ha en klassisk herrsko, eftersom eleganta derbies, oxfords, george stövlar eller monkstraps aldrig kommer ur modet. Med dessa skor har du alltid rätt. För kostymbyxor eller casual till jeans ser du bara bra ut med våra eleganta barfota skor.

Eleganta barfota skor män

Grifer till vår BRIQ, PEAQ -modell eller Smart Monq. Med våra eleganta zaqqs är du helt snygg och bekväm.

>> Alla eleganta barfota skor för män - klicka här! << 

 

Med zaqq barfota skor fulla i hösttrenden

Är det inte bra att vi är väldigt trendiga med våra barfota skor? Oavsett om du är på catwalken eller på trottoaren behöver du inte gömma dig med våra Zaqqs. Och hur väl att ingen vet att Zaqq kallas en bekväm barfotsko.

Våra zaqqs kombinerar komfort och elegant design till perfektion. Du kan också delta i aktuella modetrender med bekväma barfota skor. Höst- och vintersäsongen kan komma, för med ZAQQ har du rätt följeslagare för varje outfit.

Tillbaka till blogg
1 av 3