Modetrender för 2021 med barfota skor

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Som varje år är de nuvarande trenderna baserade på mode som visas på världens catwalks. Det trendiga utseendet 2021 kan kombineras perfekt med våra zaqq barfota skor.

Idag vill vi presentera dig för några nya trender från 2021. Har du alltid velat bära axelkuddar? Då är den här säsongen ditt mycket personliga modeår! Men djurtryck och mjuka nakentoner är fortfarande absolut i.

Vi är särskilt nöjda med att det finns fler och fler varumärkesvärde på hållbara material. Så du kan lita på resursvänlig behandling från topp till botten.
Med våra zaqqs på dina fötter kan du implementera alla blickar, eftersom våra barfota skor inte bara är mega -kompetenta, utan också super trendiga. Stil och komfort går perfekt tillsammans och går in i en perfekt symbios med vår hållbara produktion.
Din ZAQQ väntar redan på dig, men låt dig nu inspireras av modetrenderna för 2021.

Kombinera Pantone Trend Colors 2021 med barfota skor

I år utsåg Pantone Ultimate Gray and Lysininating Yellow till trendfärgerna 2021. Kombinerat går den subtila grå och den kraftfulla gula helt enkelt tillsammans och ger varje utseende en säker och kraftfull karisma!

Barefoot Shoes Patone Trend Color-2021

De mest kända modedesignerna och modevisningarna tar också upp trendfärgerna 2021 och visar mode i gult och grått.

Belysande gult är kraftfullt som solen. Denna färg utstrålar redan energi vid synen. Om du gillar det lite mer subtilt, använd bara en varmare honunggul.

Du kan sätta ihop ditt utseende mycket önskat - antingen med grå kläder i kombination med gula barfota skor och accessoarer. Eller för modiga trendsättare också i gula och matchande grå skor.


>> Till våra gula barfota skor - klicka här! <<

>> Till våra gråa barfota skor - klicka här! <<

Lämpliga barfota skor för trendiga djurtryck

Barfota skor animalt tryck-2021

Vad passar bättre urbana djungeln än djurtryck? Dessa utseende har varit väldigt trendiga i flera år, men i år ser Leopard och Zebra ut. Kombinerat med lämpliga sneakers skapar du en look som är säker och extraordinär.
Du kan bära vita eller svarta sneakers perfekt med sebra -mönstret för att återuppta färgerna på fötterna. Alla varma bruna toner passar för den kraftfulla leopardutseendet.

>> Till våra vita barfota skor - klicka här! <<

>> Till våra svarta barfota skor - klicka här! <<

>> Till våra bruna barfota skor - klicka här! <<

Balloon Sleeve & Shoulder Cushion 2021

1980 -talet är definitivt tillbaka! Redan förra året var axelkuddarna och ballongärmarna fashionabla och åttiotalet kommer att fortsätta denna säsong. Om du verkligen är modig når du också ljusa färger.
Blazer och blusar med breda axelkuddar kan snabbt se maskulina ut. För att ge ditt utseende mer kvinnlighet bör du använda filigran barfota skor! Ballerinas är det bästa valet!

Barfota skor look-shoulder pad

Breda byxor går perfekt med barfota skor

Breda byxor är ett måste 2021. Du kan själv bestämma om du vill ha en lätt jeans eller en riktigt bred Marl -byxor.
Sneaker Barefoot Shoes passar båda stilarna perfekt. Från vårt enorma urval visar vi några super feminina sneaker -modeller.


Barfota skor breda byxor

Skolflickan med barfota skor - 2021 a måste göra

Barfota skor Mary-janes

Du läser med rätta, i år finns det uniformer som är mycket trendiga för skolflickor. Campade kjolar med en blus och tröja med en V-ringning. Om du vill se särskilt sexig ut, kombinerar du en kortare Caroque med nätverksstrumpor. Om det är tänkt att vara mer subtilt, välj en enda färgad midi -kjol med ogenomskinliga strumpbyxor.
Och vad passar bättre skolflickestilen än Mary Jane's skor? Typiskt för detta är den flickaktiga formen och remmen för stängning. Vår Barefoot Shoe Banqet är modellen som är gjord för skolflickan.

>> till Banqet - klicka här! <<

2021 i patentläder också med barfota skor

Klänningar, jackor, leggings och väskor - det kan inte vara tillräckligt med patentläder. Men patentläder är inte bara dagens ordning på världens catwalks. Du kan enkelt kombinera denna trend med ditt utseende.
Antingen helt i färg eller bara som en accent i form av en jacka, väska eller med l -shoes. Naturligtvis hittar du också lämpliga lackmodeller under våra barfota skor!

Barfusskor lackläder

Vår Quail Ridge Black lyser inte bara, utan ser också otroligt elegant ut med den angivna metoden i sulan. Om du vill att det ska vara sportigare och sommarig måste du ha Qimberly Blue - en barfotsko som övertygar med färgremsor på sidorna.

Rosa men mindre: barfota skor i naken

Barfus skor-naken-rosa

Rosa är förmodligen den färg som är mest ansluten till kvinnlighet. Men inte bara kvinnor får följa denna trend, även modemedvetna män med säkert den rosa tröjan.
Rosa kommer förmodligen aldrig att försvinna från modevärlden, men det finns alltid olika färger som är särskilt populära. År 2021 är du bättre att inte nå den kraftfulla rosa, utan snarare att känsliga rosa toner.
Naturligtvis har vi också din barfota sko i butiken. Du har ett stort urval från Zartrosa till naken. Det är bäst att gnugga genom sig själv.

>> Till våra nakna och rosa barfota skor- klicka här! <<

Hållbarhet 2021 helt i trend

Barfusskortrender 2021

Slutligen har ämnet hållbarhet också nått de stora modeföretagen. Material som produceras resurs -Saving eller till och med kommer från återvinning är mycket populära.
Med våra barfota skor kan du också fortsätta modetrenden på dina fötter, eftersom alla ZAQQ: er inte bara är extremt bekväma, utan också från hållbar produktion.
Ta en titt på våra bomulls- eller korkmodeller.

>> Till våra vegan barfota skor - klicka här! <<

Och? Vilken trend för 2021 gillar du bäst? Oavsett om breda byxor, djurtryck, lack och läder, bred axeldyna eller skolflickor ser ut - med våra hållbara zaqq barfota skor har du alltid rätt!

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3