Med vattentäta barfota skor genom smutsigt väder

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Brooded väder istället för varma vårdagar - såg vi fram emot tidigt? Inte alls, för vi dras ut i naturen även på regniga dagar. Tack vare våra vattentäta Zaqqs finns det inte längre dåligt väder.

I vår butik växer vårt utbud av vattentäta modeller och vår erfarenhet visar att det är exakt vad våra kunder i efterfrågan. Våra zaqqs från denna kategori består av olika material. Vi producerar barfota skor gjorda av vaxat läder mycket klassiskt. Nappa eller mocka är täckt med ett lager fett för att bilda en barriär för penetrerande vatten. Vi har också barfota skor gjorda av ovanliga lädertyper och veganmaterial, som är absolut vattentäta på grund av vårt speciella zaqq -inre membran.

För att permanent skydda dina skor från regn och fukt bör du inte försumma vården. Så dina zaqqs förblir inte bara vattentäta, utan också smidiga och kommer att följa dig i många år. Vi har tillhandahållit användbara tips för att underhålla och rengöra för dig. Där hittar du exakta instruktioner för varje material med specialproduktinstruktioner.

Slush eller konstant regn kan inte förstöra det roliga med att röra sig utomhus. I de vattentäta barfota skorna och på nästa äventyr!

Vad väntar du på?

Hiqe-vattentät utomhus barfota sko

Hiqe är din halvhöga barfota sko som väntar på att erövra världen med dig. Som en lojal följeslagare är han vid din sida på alla vandringsturer och utomhusäventyr. Denna modell har varit en av favoriterna i butiken i flera år. För att uppfylla våra kundkrav hittar du denna vattentäta barfota sko gjord av olika färger och material samt i låg, mitt och highcut.

Alla varianter av våra hiqes är utrustade med vår speciella utomhussula för att ge dig tillräckligt med grepp i fältet. Naturligtvis, som alla andra Zaqq -sulor, är detta mycket flexibelt och helt platt. Inuti har vi tillhandahållit denna utomhussko i alla varianter med vårt ZAQQ -inre membran, som är absolut vind och vattentät, men fortfarande har dina fötter andas.

Vattentät hiqe gjord av läder

Exakt två varianter av vår populära vandringssko är helt gjorda av Velor Leather på utsidan. Kombinerat i vackra himmelblå med en ljusgrå ton har du en fantastisk barfota sko med Hiqe Mid Azure Waterproof, som ser fräsch och supermodern ut. Om du behöver mer färg, kommer du att gilla vår Hiqe Mid turkos vattentät. En framgångsrik färgkombination av beige, lila och turkos gör dessa vattentäta barfota skor absolut unika.

Vattentät utomhusstövlar

Waterproof-Zaqq Barefoot Shoes

Titta på Hiqe nu - klicka här!

Hiqe tillverkad av vegansk övre material och vattentätt membran

Våra två låga utomhus barfota skor hiqe lågbrun blå och hiqe låg vegan kamel röd är dina vattentäta, veganmodeller för de varmare dagarna på året. Om du behöver mer skydd, vill hoppa genom pölar och vill ha mer stabilitet i fotledsområdet, titta på våra höga, veganvarianter Hiqe Brown Blue Waterproof och Hiqe Vegan Sierra Watertproof. På grund av det vattentäta, veganska inre membranet är de fyra barfota skorna nämnda absolut vattentäta.

Vegane vattentäta barfota skor

Hiqe från en kombination av läder och nät

Vi har totalt nio modeller som består av en kombination av kudda mesh -tyg med läder. Från de olika mönster från låg till högklippt och färgerna från svart till ljusblå är du garanterad att hitta din vattentäta barfota sko som du snart kommer att springa över kulle och sten.

Vattentäta barfota skor vandring

 

Din nya Zaqq OutdoorBuddy väntar redan på dig i vår butik! Nu behöver du bara välja en av 15 varianter.

Ta en titt på alla hiqes - klicka här!

Daqota - den vattentäta spetsbåten för varje tillfälle

Ett vattentäta snören för vardagen, men också för ditt nästa utomhusäventyr: Daqota är den eleganta all -rounder som du fortfarande saknar i din garderob!

Denna modell är också försedd med vårt speciella zaqq -inre membran och är därför absolut vattentät. Daqota kombinerar funktionaliteten hos en utomhussko med utformningen av en halv -hög spets -upp -båt för varje tillfälle. Om du letar efter en vattentät barfotsko som bär dig bekvämt genom vardagen, men som också klättrar på varje topp med dig, rekommenderas du väl med den här modellen.

Oavsett om svart, brun, blå eller grå - daqota är den nya trendiga skon i Zaqq -butiken.

vattentät daqota schnuerboot

Ta en titt på alla 12 vattentäta daqotas - klicka här!

 

Linq - den vattentäta barfota skon för golf

Det måste vara mer elegant för dig? Inga problem, vår vattentäta Linq är din barfota sko, som inte bara lyser på golfbanan, utan också är oslagbar på kontoret och den omfattande stadspromenad. Det fina nappa -läderet av snövit och ljusbrun ser två gånger ut med sina håldekorationer. Med denna barfota sko har du hittat en vattentät följeslagare som ger dig en elegant touch med denna barfota sko.

vattentät golfsko

Till vår vattentäta golfsko - Klicka här!

 

Briq - den vattentäta bryggan

Vår BRIQ fortsätter elegant. Den här modellen är en klassiker om du letar efter en barfota sko som du också kan bära vid affärstillfällen. För kostymbyxor eller jeans går du inte fel med Briq. För att garantera dig vägen till kontoret på regniga dagar med absolut torra fötter hittar du vår Briq Brogue Waterproof Black bland alla 17 varianter. Absolut vattentät, underbart elegant och inte att bli slagen i komfort, du har hittat din snygga barfotsko.

 Vattentäta barfota skor passar skor

Till vår vattentäta brygga BRIQ - Klicka här!

 

Expeq - Vattentät barfota sko för utomhus- och vardagen

Det är inte utan anledning att vår favorit Expeq hela tiden är en bästsäljare bland våra barfota skor. Enkelt nog för vardagen, men med alla egenskaper hos en utomhusbåt har du alltid rätt sko redo med expeq. Du kan hitta den här barfota skon i mycket olika versioner, inklusive Nappa och Veloursleder samt veganskt material.

Alla expeqs är absolut vattentäta och mega -kompetenta. De är subtila med den monokroma designen och kan också kombineras mer elegant eller sportiga - precis som du behöver.

Vattentät barfota skor-expeq-män

Vattentät barfota skor-expeq-damer

Vattentät barfota skor-expeq-2

Till Expeq - Klicka här!

 

Quest Barefoot Shoe: Vegan and Waterproof

Du kan hitta vår vattentäta uppdrag i 7 olika varianter i ZAQQ -butiken, inklusive 6 absolut vattentäta. Du inser att ordet "vattentät" är i Schuhname. Denna vegan barfota sko är inte bara tillgänglig som au -shoe, utan också som en halv -hög spets -up stövlar och erbjuder dig den högsta komforten på regniga dagar, utan med hög andningsförmåga även om solen skiner.

Quest kommer att inspirera dig, hitta dina favoriter av alla varianter direkt!

Vattentäta barfota skor 9

Till uppdraget - klicka här!

 

Quintic - den vattentäta klassikern bland barfota skor

Klassikern bland våra spetsstövlar - vår kvintik! Vi har denna modell i totalt 21 olika material- och färgvarianter i butiken, inklusive tre vattentäta. Liksom med ovanstående uppdrag har våra vattentäta kvintik också tillägget vattentäta i namnet. Så du kan hitta dem mycket enkelt.

Quintic är en klassiker eftersom dessa barfota skor går utan mycket krusiduller och kan vara eleganta och kan kombineras med den enda färgade designen. Förresten, vi har också två kvintiker som matas varma utöver den vattentäta funktionaliteten - perfekt för den kalla vintern!

Vattentäta barfota skor stövlarVattentäta barfota skor damer

To Quintic - klicka här!

 

Som ni ser har vi ett brett utbud under våra vattentäta barfota skor. Vi är säkra på att du hittar din nya favoritkamrat i vår ZAQQ -butik, som förstör dig med maximal komfort och säkerställer torra fötter även när det regnar.

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3