Med chuqqs barfota skor på festival sommaren

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

Vi väntade tålmodigt länge, var fulla av hopp och förväntan på den kommande tiden. Nu har ögonblicket för frihet, fritids- och gatamatfestivaler kommit. Äntligen att gå till "utanför" och att njuta av våra liv helt igen.

Längden på sommarfestlivet, brusande baser och mysiga sommarnätter i kombination med lägereldmosfär och gatamat nya skapelser, som flammande is eller mini, har brutit in. För att fira under stjärnhimlen, det dunkande lägereldet med mysiga gitarrljud och turbulent händelse är du alltid i första raden med dina chuqqs.

Zaqqq-chuqqs barfota skor-2

Den avslappnade släta läderchuqq kan överleva de påkostade festivalerna utan baksmälla och kombinera alla fördelar med en barfota sko. Han är med sin moderna gummisula, dess vita tåkap och lättheten hos trendsättaren i oron. Den släta läderskon överlever också regniga kvällar, spillde drycker eller svettiga konserter. I det färgglada liv och rörelse dyker dina halvhöga sneaker -stövlar ut från publiken och uppmuntrar dig att dansa med de icke -slipgummisulorna.

Med de vita skosnörena och Zaqq -emblemet kommer dina chuqqs att bli verkliga unika föremål. Zaqq Barefoot -skon ansluter det fina nappas övre läder med skon till ett snyggt utseende med sömmarna. Det öppna och andas släta läderet var försiktigt garvat och speciellt fint slipades. Den mycket flexibla, anti -slip, nötningsresistenta sulan sys med handarbete med lösningsmedelsbindningar på axeln.

Med våra chuqqs i färgerna på vitt, grått, svart och blått är du väl utrustad för fest- och konsertliv och kan njuta av den stormigaste tiden själv.

Känn dig fri.

Zaqqq-chuqqs barfota skor 3
Tillbaka till blogg
1 av 3