Med barfota skor genom snön

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Med barfota skor genom snön? Naturligtvis är du väl utrustad med våra vintermodeller. Vi har matat modeller i butiken som håller dina fötter varma på mycket kalla dagar och har fortfarande alla barfota egenskaper som utgör våra zaqqs: tillräckligt med utrymme, särskilt i framfotområdet, platt och absolut flexibel sula och en särskilt lätt vikt.

I vår butik är du garanterad att hitta den barfota skon som är gjord för dig. Ta en titt!

>> alla barfota skor för kvinnor - klicka här! <<

>> alla barfota skor för män - klicka här! <<

Quintic Winter Vegan Black-9

 >> till Quintic Winter Vegan Black <<

 

Vandring genom snön i timmar med barfota skor

Om du är bekymrad över att trassla igenom snön i timmar, som redan kan tinas på platser, bör du definitivt välja en modell som är vattentät och så hög som möjligt så att snön inte kan tränga inifrån eller uppifrån.

Våra Quintic Winter Velors Brown Waterpoof uppfyller ovan nämnda kriterier och matas också med varmt lammskinn. För övrigt har de kvintiska modellerna varit bland våra mest populära barfota skor under den kallare säsongen i flera år och har också vunnit många nya fans under denna snödäsong.

Quintic Winter Velor-Brown-Waterproof-7RKSFF51OFPXXZQuintic Winter Velor-Brown-Waterproof-578LRQ22PRDFIRY

 >> till Quintic Winter Velors Brown <<

 

Quintic är all -rounder på vintern, eftersom det båda deltar i dina utomhusaktiviteter, men också ser särskilt snygg ut på den eleganta outfit. Med den varma utfodringen, det höga snittet och de typiska barfota skoegenskaperna kan snöpromenaden inte vara tillräckligt lång.

Förresten, du kan göra våra kvintiker, som inte är markerade med vattentät, genom rätt impregnering av Snow Festival. Du kan hitta mer information om vård i vår tidning - klicka här!

 

Quintic-winter-brogue-cognac-51n1urrdbcsa31o

 >> till Quintic Winter Brogue Cognac << 

 

Quintic Winter Black-35Quintic Winter Black-49

  >> till Quintic Winter Black << 

 

Quintic Winter Brogue-Black 7Q7ZQi4XEO5JKM

 Quintic Winter Brogue-Black-45i1waw1u6knwb5

  >> till Quintic Winter Black << 

 

På grund av den snöbelagda fotgängszonen med barfota skor

 

Prequel är skon som sträcker sig till vristen och därmed erbjuder dig optimalt skydd mot penetrerande snö. Med den subtila och lugna designen passar denna barfota sko alltid - elegant för affärsdräkten och skadan till fritidsutseendet.

 Du kommer att matas varmt på kalla dagar. Nu behöver du bara välja mellan Napleder eller Vegan!

Prequel Winter Vegan Black-34

 >> För prequel vinter vegan svart <<

Prequel-vinter-nappa-svart-16p4v6g3jirdrcPrequel-winter-nappa-svart-40xubpkbyadihwg

  >> För prequel vinter nappa svart <<

 

Våra alla -rounder, som är lämpliga för snö, men också för vandring under övergångsperioden

Gillar du det minimalistiskt och föredrar du det minsta möjliga urvalet av skor i din besittning? Sedan är en halv -hög barfota sko utan utfodring perfekt för dig. Vi har några modeller i butiken som är vattentäta och som du också kan bära på våren och hösten. På vintern bär du dem med varma strumpor.

Hiqe-mitt-svart vattentät-1Hiqe-mid-6Hiqe-mid-himmel vattentät 1

>> till hiqe mid <<

 

>> Alla vattentäta skor för kvinnor - Klicka här! <<

>> Alla vattentäta skor för män - klicka här! <<

Vi har haft de bästa upplevelserna i ett team med merino -ullstrumpor. Du håller fötterna underbart varma och är fortfarande ganska tunna. Med ett halvt höga, vattentäta barfota sko, har du kul nästan året runt. Dessutom kan du köpa några praktiska barfota sandaler för sommaren och eventuellt en barfota sneaker för övergångsperioden.

Hiqe med medelstora och höga snitt görs för vintern. Denna typiska vandringsbåt kan också transporteras ordentligt i vardagen. Med varma strumpor kommer du att vara framåt med varje snöbollkamp. Med vår vattentäta Hiqe är det dubbelt så roligt i snön.

Hiqe-high-3Hiqe-high-3Hiqe brun blå vattentät 11fifx494vz912nHiqe-vegan-sierra-vattenproof-10ruwfybjrrdwt0

>> till hiqe högklippt <<

 

 

Det varma kvinnans vildsvin för snöpromenaden

Attaqt säger det med sitt namn! Denna vinterdiamantstövel är särskilt attraktiv och håller fötterna särskilt varma med lammpälsmatning. För den varma stickklänningen med termolgningar, med genomborrade smala jeans eller till och med avslappnade på särskilt kalla dagar med skidbyxor över den - kommer Atraqt Winter Black helt att inspirera dig med sin komfort.

 Attaqt Winter Black 3Attaqt Winter Black 8

>> för attrAQT Winter Black <<

 

Har du inte en snö -kompatibel barfotsko än? Då blir det mycket dags nu! Beroende på regionen finns det fortfarande mycket snö. Om du beställer nu kan du snart köra din nya ZAQQ själv efter blixtnedslag -snabbfrakt.

 

Känn dig fri, känna Zaqq.

 

Tillbaka till blogg
1 av 3