Snyggt genom den kalla säsongen med barfota skor

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Har du också fördomar som bekväma skor och elegans inte matchar? Vi bevisar det motsatta med våra Zaqq Barefoot Shoes!

Här ger vi dig några förslag på hur du skapar en snygg outfit med våra bekväma barfota skor. Det kunde inte vara mer elegant och bekvämt.

 

Eleganta barfota skor för kvinnor

Platta barfota skor för kjol? Det duger inte? Ja, och det ser till och med bedårande ut!

Du behöver inte längre pressa in dina snäva och mycket för höga klackar för att se bra ut, men att ha smärtsamma fötter efter en kort bår. Med våra Zaqq Barefoot -skor har du ett stort urval av feminina skor som smickrar din figur och rundar ut dina kläder perfekt. Feminint utseende och fortfarande är på helt bekväma sulor - Zaqq gör det möjligt.

>> alla vinterfemosskor för kvinnor - klicka här! <<

 

Snygga barfota skor för män

Vilka barfota skor går bäst med kostymbyxorna? De klassiska affärshalvorna erbjuder lite skydd vid svalare temperaturer och snö och snö. Men vilka högre skor kan bäras för en kostym?

Vi har förberett några förslag för män barfota skor som du kan bära stilfullt på en kall vinterdag. Dessa modeller är tidlösa mönster som aldrig kommer ur modet. Så det är värt att köpa minst några bekväma barfota skor för de svalare temperaturerna, eftersom du kommer att dra nytta av det i många år.

>> alla vinterfemosskor för män - klicka här! <<

 

Oavsett om man eller kvinna, här hittar du inspiration för en fashionabel och elegant stil. Nu kör vi!

 

Attaqt nappa svart

Enkel, chic och megabe:

Vår AtRAQT är den bagageutrymme som du måste ha på vintern. Oavsett om det är matat eller oroligt, ger denna bagage sensualitet i ditt utseende.

Med svarta figur -huggiga stretchbyxor och honungfärgade tröjor har du din bekväma och eleganta outfit som passar varje tillfälle.

Barefoot Boot Ladies-1

Newquay Brown

Kordbyxor är helt populära igen! Vår varma spets -uppbåt Nyaquay passar perfekt med rostfärgade sladdbyxor kombinerade med den vita skjortan. Med en elegant kappa över den är du väl klädd för en omfattande promenad genom staden och ser helt snygg ut.

Varma barfota skor-män-1 

Kapitalbär

Vår Chelsea -start i hans hallonröda ton kommer till sin egen i kombination med täckta färger.

Med en gräddefärgad tröja för den svarta minikjolen som du ser i vårt kapitalbär för att bita - en outfit som definitivt är imponerad!

Röd-schelsea-boots-1Röd-schelsea-boots-3 

Roqq Trail

Är Turtleneck -tröjor ute? Skämtar du mig? Ser du allvar när du säger det! Sportig färsk och ändå snygg du kombinerar en gul Turtleneck -tröja med blå jeans. På lämpligt sätt kan du bära vår Roqq Trail Black eller Brown, som också följer dig för varje vandring.

 Roqq-Trail-Black_KRS7964-7

Equity Brogue Cognac

Den bruna tonen i vår Equity Brogue Cognac återspeglas perfekt i den bruna läderblåsbeläggningen. Särskilt sexig med en kort minikjol, men du kan också bära svarta smala jeans och se helt snygg ut.

brun barfota båt-1brun barfota båt-2 

Arq svart

En elegant honung -gul tröja i kombination med blue kostymbyxor - du kan gå till kontoret med den, men du är också klädd i stil till jul. Med vår svarta arq blir outfit perfekt - en George -start som inte kunde vara mer bekväm.

Barfota skor-blå kostymbyxor-1Barfota skor-blå kostymbyxor-2 

Quintic Winter Brogue Cognac

Våra Fed Quintics är perfekta för att gå genom vinterlandskapet. Kombinera den bruna spets -uppbåten med svarta byxor för att färgas och matcha XXL -halsduk. Svart kappa över den och du är varmt packad och super bekvämt på vägen med Quintic.

Quintic Winter Brogue Cognac-49 

Equity Black

Vill du ha hela programmet? Kombinera sedan en svart kostym till den vita skjortan och bär våra svarta chelsea -stövlar. Med denna outfit kombinerar du elegant elegans med sportig lätthet.

brun barfota båt-3 

Quintic vinter mörkbrun

Sportig och enkel och absolut förförisk. Vår Quintic Winter in Dark Brown gör en riktigt bra figur med de magra blå och ljusa tröjan med en lämplig kappa. Med denna outfit strålar du med självförtroende!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26 

Som ni ser kan du skapa en snygg look med några utvalda delar. Våra zaqqs gör inte bara din outfit perfekt, utan ger dig också den högsta komforten.

>> alla vinterfemosskor för kvinnor - klicka här! <<

>> alla vinterfemosskor för män - klicka här! <<

Känn dig fri, känna Zaqq.

 

Tillbaka till blogg
1 av 3