Glida in och gå bekvämt med barfota skor

Reinschlüpfen und bequem loslaufen mit Barfußschuhen

Gillar du inte att spetsa? Inga problem, eftersom du sätter våra kläckor på blixtnedslag!

Glida in

Våra zaqqs kan göra mycket mer! De är oerhört bekväma och erbjuder dina fötter det räckvidd du behöver! Enkel, sportig eller elegant? Du kan hitta allt i vår butik!

Känn dig fri, känna ZAQQ. 

 

Qarma: oväntad och snygg

Äckarma ZAQQ ballerina

 Vår Qarma är den lugna ballerina barfota sko som alltid passar. I sitt glänsande läder ser han snyggt ut för varje affärsdräkt, liksom för alla fritidsutseende.

Med fina strumpstrumpor kan du enkelt bära denna ballerina under vårdagarna och alltid se snygg ut.

Välj din Qarma från 5 olika färger!

>> qarma <<

  

Monq: den eleganta

Monq Business Slipper

Det fungerar verkligen inte mer elegant än med denna affärsloafer! En antydd klack, en Captoe med fina broguingar och två spännen gör denna barfota sko sällsynthet.

Men design är inte allt! I den här barfota skon går du upp till toppföreställningen - Ultrabe ger dig inte bara långt framåt i affärer.

>> monq <<

 

QEA: Båtskon

Qea båtsko

Liksom på moln och också ser otroligt elegant ut - Barefoot Shoe gör det möjligt.

Den svarta mockan och den dekorativa snörningen är helt enkelt tidlösa och gör QEA till den perfekta skon för varje tillfälle.

Grepp snabbt, för vi har bara mycket få i lagret!

>> qea <<

 

Looq: feminin lekfull

Looq barfota ballerina

Om du inte har höga klackar behöver du inte göra utan elegans med vår looq. Tvärtom, den feminina ballerina perfektionerar ditt utseende, erbjuder dig stilsäkerhet och är också himmelsk bekväm.

Du kan hitta vår LOOQ i 6 olika versioner!

>> looq <<

 

Qosmo: glamorös & unik

Qosmo barfota loafer

Letar du efter ren glamour? Då är Qosmo Champagne det perfekta valet för dig! En super feminin barfota sko som inte kunde vara snygg och feminin.

Från utsidan presenterar vår Qosmo sig som en ädel loafer. Men som är välkänt handlar det också om de inre värdena och de blir ett oslagbart argument! Barefoot Loafer är oerhört mjuk och flexibel och anpassar sig till konturerna på din fot i perfektion.

>> qosmo <<

 

Qent: det sportiga

Qent Barfuss Slipper

Med kombinationen av mjuk mocka, nät och flexibelt elastiskt band gör Qent Blue optiskt mycket, men erbjuder också mycket funktionalitet.

Mesh -vävnaden i det övre området i skon säkerställer maximal andningsaktivitet och med det svarta elastiska bandet har du ett perfekt grepp.

Quent är din sportiga barfota limpa som inte kunde vara mer bekväm.

>> Qent <<

Tillbaka till blogg
1 av 3