Gå ut med barfota skor? Bekväm och elegant av nattlivet med ZAQQ!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Känner du till problemet? Du är inbjuden på kvällen, din outfit står, men som man vill du inte bära en obekväm kostymskor och som kvinna inga höga klackar? Bekväma skor verkar inte tillräckligt lämpliga för dig?

Då känner du inte våra eleganta zaqqs ännu! Du behöver inte längre kompromissa mellan stilsäkerhet och komfort.

Med våra barfota skor kör du bekvämt och elegant till cocktailbaren och visar dig själv från din särskilt moderna sida.

Barfota skor för att gå ut för kvinnor

Efter en dans vill du ta av de höga klackarna? Dina bekväma skor ser bara alldeles för sportiga ut för cocktailbaren? För datumet i ölträdgården, gör du för indikatorn i försäljningsskor som passar din klänning men är helt obekväma?

Det behöver inte vara! Med våra barfota skor, som kvinna är du helt feminin och snygg, utan att ge upp komfort. Med dina nya zaqqs kommer du inte bara att erövra dansgolvet absolut självförtroende, utan också komma hem och lätt komma hem efter en lång natt utan att dina fötter skadas.

Qarma Black

Barfusschuh-ballerina-schwarz

I den typiska ballerina -designen är vår Qarma mycket enkel och är super bekväm. Det passar bara alla kläder och betonar din feminina sida. Du går till smala jeans med en lekfull blus med Qarma för en grill, för en kort svart dansar han nätter med dig.

Till Qarma Black

 

Twist Sling Black

Twist Sling Black

Snyggt är överst på dig? Vill du fortfarande inte göra utan komfort? Då är vår vridning precis rätt för dig! Med sin superflexibla sula kan du också stuvas i handväskan och snabbt ändra dina skor däremellan. I Sling Black -versionen passar den perfekt med de korta svarta och alla feminina kläderna med en svart spets.

Till twist sling svart

 

Qerp velors svart

Qerp Velor-svart

Vår QERP kan kombineras med alla kläder utan mycket ansträngning. På grund av det fina snittet av mockasin och silverslingan och toppen ser det väldigt feminint ut. Ingen fråga, med QERP har du hittat din nya favoritmokasin, som aldrig släpper dig på kvällen!

Till QERP

 

Cliq guld

Elegant barfota sandaler

Cliq är våra luftiga och särskilt feminina sandaler, som du perfekt kan bära med lätta kläder och kjolar. Med det glänsande guldet ger du din sommarutseende en viss glamour att lysa på dansgolvet på kvällen. Visa din feminina sida med vår CLIQ!

Till Cliq Gold

 

Iqon guld

Barfota skor damföretag

En fantastisk feminin spets -uppsko - vår iqon är fantastiskt chic! Om det är lite svalare på kvällen är det det perfekta valet. Kombinera den för breda Marl -byxor eller till Culotte. Om du vill ta den till toppen, lägg till en lekfull blus med guld paljetter.

Till iqon guld

 

Looq naken

Barfota skor damer

Om du inte har höga klackar behöver du inte göra utan elegans med vår looq. Tvärtom, den feminina ballerina perfektionerar ditt utseende, erbjuder dig stilsäkerhet och är också himmelsk bekväm. I naken ser det särskilt känsligt ut och passar perfekt med lekfulla sommarklänningar.

Till looq naken

 

Barfota skor för att gå ut för män

Dräkt, eleganta byxor eller jeans - Oavsett vilken stil du väljer, är du alltid väl rekommenderad med våra barfota skor. Här presenterar vi några mäns modeller som täcker allt från elegant till sportigt. Har aldrig trötta fötter igen, även efter en dansande natt och fortfarande rör sig helt snyggt på golvet - med Zaqq Barefoot Shoes, är detta inte längre en utmaning.

 

BRIQ BROGRUE VATTET SVART

Bilagor barfota

Ibland måste det vara lite mer klassiskt. Vår BRIQ är den mest bekväma fästskon som du kan föreställa dig. Med sin indikerade häl, det glänsande släta läderet och de införlivade broguingarna ser det helt elegant ut. Oavsett om du handlar om operaen eller hotellbaren - du är alltid väl rekommenderad med BRIQ!

Till Briq

 

Pikant veganbrun

Pikant-veganbrun

Din sportiga eleganta sneaker, som ser oerhört ädelt ut i sin mocka utseende. På grund av den reducerade designen passar den både jeans och lätta kinesiska byxor. Piquant är din allt -rounder som du alltid kan använda - oavsett tillfälle!

Pikant

 

Qea velors svarta

Qea Velors svarta mockasin

En mockasin är alltid ett bra val på sommaren! Även om det är lika elegant som vår QEA, behöver du inte längre kompromissa mellan komfort och stil. Slipskon passar inte bara Bermuda-shorts och T-shirt, utan också med dräktbyxorna med en sommartröja.

Till QEA

 

Iviq sierra

Barfota skor bruna

IVIQ är en modern sneaker som ger dig maximal rörelsefrihet och lätthet. I sin vackra, ljusbruna ton i motsats till den vita sulan kommer Iviq Sierra också oerhört trendig. Oavsett om du kombinerar det till jeans eller luftiga linnebyxor, lyfter du dig definitivt av publiken med honom!

Till IVIQ

 

Taqq Nappa White

Taqqq-nappa-vit

Du kan inte gå fel med en enkel vit sneaker. Vår taqq är din sportiga, eleganta följeslagare, som presenterar dig från din bästa sida. Det passar helt enkelt alla kläder och ger dig en färsk och modern sommarutseende!

Till taqq

 

Duqe vegan antikbrun

Affärsbarfota skor

Kan en bekväm mäns båt se mer elegant ut? Nej! Det fina veganmaterialet ser polerat med högglansläder för att förvirra liknande. Vi är förvånade över hur mycket elegans du kan få ut från en barfota sko. Vår duqe är det perfekta valet för moderna män med stil!

Till duqe

 

Varför glider du i obekväma skor när du har valet av en bekväm följeslagare? Med våra eleganta zaqqs har du en bekväm och elegant vän vid din sida för varje tillfälle.

Var elegant!

Ditt ZAQQ -team

Tillbaka till blogg
1 av 3