Med barfota skor till kontoret? Eleganta affärsskor för kvinnor

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Som kvinna är det en stor utmaning att hitta rätt sko för kontoret. Det ska se vackert ut, passa kjolen eller byxorna och fortfarande vara bekväm.

Många kvinnor pressar in pumpar med öre klackar och vill bara få en sak i slutet av dagen: kom hem och tar slutligen av sina obekväma skor. Det behöver inte vara. Zaqq Barefoot Shoes är affärslikare, eleganta och ändå helt bekväma!

Vi visar dig med våra barfota skor att du kan se helt snygg ut även med bekväma skor!

Om du vill gå till kontoret i stil som dam erbjuder våra Zaqq Barefoot -skor dig ett stort urval av feminina modeller. Om du inte behöver följa en speciell klädkod finns det inga gränser för din fantasi. Du bör dock alltid se till att skon passar ut outfit och är lämplig för tillfället. Du kan tolka allt annat fritt.

Situationen är annorlunda med klädkoderna Företag såväl som Tillfällighet från, för inte bara stilen på outfit anges här, utan också lämplig affärssko.

Vi ger några förslag på de olika klädkoderna med de matchande affärsskor för kvinnor.

Business klädkod för kvinnor

I affärsutseendet beror det på det formella och allvarliga. Kvinnan bär byxor kostym, kostym eller klänning. Färgerna kan vara feminina, men definitivt inte för ljusa. Istället för en stark röd är det bättre att välja laxrosa. Andra pastelltoner är naturligtvis också tillåtna. Annars kan du välja mellan blå, vita, svarta, gråa och jordnära toner.

Det är mycket viktigt att se till att kjolen sträcker sig åtminstone till knäet och halsringningen inte visar för mycket av klyvningen.

Med tillbehör som smycken eller handdukar kan du pretifiera din affärsdräkt igen. Men här också: allt måste se formellt ut och får inte märkas för mycket!

Vilken bekväm kvinnors barfota sko passar Business Dress Code?

Förutom obekväma pumpar kan du naturligtvis också bära eleganta ballerina, platta ankelstövlar och stängda sandaler på sommaren. Det är viktigt att längden på byxorna passar i enlighet därmed. Om du har kört på höga klackar i förväg och vill byta till platta skor måste byxorna förkortas.

Här är några exempel på barfota skor som du kan bära för företagets klädkod som en dam.

 

 ZAQQ LOQ för affärsdräkt

Vår looq är din lämpliga ballerina för kontoret och passar både med byxdräkten och en kjol. De trötta fötterna är över! Med LOOQ är du glad att springa en extra mil på väg från jobbet hem. På grund av sin slinga har han en lite lekfull, mycket feminin look och är ändå subtil nog.

Business Shoes Ladies-4 

Till LOOQ - Klicka här!

 

Qarma till affärsklädkoden för kvinnor

Vår Qarma kommer ännu enklare än vår looq. Ballerina är helt subtil och passar med sitt svarta glansiga läder med alla affärskläder. Det är inte bara superljus, utan också gosigt. Du vill inte längre flytta ut! Vi har den feminina barfota skon i svart, mörkbrun och beige.

Business Shoes Ladies 5

Till Qarma - klicka här!

 

Rätt sko till affärsvaruklädkoden för kvinnor

I affärs avslappnad utseende har damen betydligt mer räckvidd. Dräkten behöver inte se lika formell ut och låtar som med det strikta affärsutseendet. Men också här är blå jeans tabu!

Kläderna kan vara lite bekvämare. Till exempel kan du bära en bred Marl -pose till ruffle -blusen. Svarta jeans med den eleganta tunikblusen går också bra med den affärs casual klädkoden.

Du kan naturligtvis också bära kvinnornas barfota skor som nämns ovan för den affärsmässiga looken. Valet av lämpliga skor är betydligt större, här är några exempel:

 

Pinq svart

I mycket konservativa affärsområden visas tår som faux pas. Bättre att gå till de främre sandalerna för att vara på den säkra sidan. Vår Pinq Black är det bästa valet för en bekväm affärssko i midsommaren.

Business Shoes Ladies 3

Till Pinq Black - klicka här!

Iqon svart

"Minimalism är nyckeln till sann elegans", sa en Coco Chanel. Vår minimalistiska IQON tillverkad av fint glansigt läder är utan tvekan elegant! Du kan kombinera det efter önskemål.

Business Shoes Ladies-2

Till IQon Black - klicka här!

 

Qite Black and Darkbrown

Qite är snygg och elegant som en hög häl, men bekväm som en fritidssko. Med dessa egenskaper hör det helt enkelt i varje skoskåp.

Business Shoes Ladies-6

Till Qite - klicka här!

 

Den högra barfota skon för den avslappnade utseendet

Du kommer att vara glad att du kan bära nästan alla Zaqq Barefoot -skor i det avslappnade utseendet. Det är bäst att orientera dig till dina kollegor. Om de är klädda lite mer chic bör du inte vara för slarvig för att välja din outfit. Om alla är mer avslappnade kan du se fram emot det stora urvalet av våra feminina barfota skor. Eller ska vi säga bättre att du är bortskämd efter val?

 

Qosmo champagne

Med Qosmo lägger du mycket glamour i din outfit. Det är bra att ingen vet att det finns en mega -bekväm barfotsko bakom den feminina loaferen.

Business Shoes Ladies 7

Till Qosmo Champagne - klicka här!

 

Fliq blå

Fliq Blue är vårt extravaganta mockasin och garanterar det mest bekväma du någonsin har slitit. Visa mod att färga och göra kontoret till din scen!

Business Shoes Ladies-1

Till fliq blue - klicka här!

 

REMAQE SILVER

Var inte rädd för att vara annorlunda! Du kan göra det med vårt REMAQE -silver. Det är stadigt, men ändå annorlunda!

Business Shoes Ladies 8

Till REMAQE SILVER - Klicka här!

 

Iqon guld

Iqon hålls i en subtil, matt guldton. Det sticker ut från mängden, men är fortfarande stilfullt reserverad. Som en superkomfortabel spetssko gör det ditt utseende på samma antal feminina tack vare den gyllene glansen.

Business Shoes Ladies 3

Till iqon guld - klicka här!

  

Twist ballerina

Vi har nu ett stort urval av våra twist ballerinas, ibland mer subtila i svart, ibland mer slående i blått eller rött. Som med alla utseende måste den övergripande bilden vara korrekt och tillfället måste vara lämplig. Så det är bättre att nå mer subtila barfota ballerina, så att du inte kan gå fel.

Business Shoes Ladies-9

Till Twist Ballerina - klicka här!

 

Du förstår, det är inte så svårt att hitta en bekväm affärssko. Som en modern kvinna kan du fortfarande utforma på kontoret med våra Bafußhuks stilfullt och elegant och vid alla andra formella tillfällen.

Tillbaka till blogg
1 av 3