De vackraste och praktiska barfota skorna för sommarklänningen

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Att bära en lätt sommarklänning vid heta temperaturer känns helt enkelt bra. Som kvinna har du ett stort urval från länge till kort, helt enkelt till spel. Så bekvämt och elegant som klänningen kan vara, förstörs hela utseendet snabbt om de högra skoren inte är slitna.

Lyckligtvis behöver dagens stil -medvetna kvinna inte längre pressa in alltför trånga höga klackar för att skapa ett elegant utseende. Med våra barfota skor behöver du inte längre göra utan någonting. Balanseringshandlingen mellan komfort och stil är lätt med våra streckande sommarskor. Ta tag i dina luftiga kläder och kombinera dem med våra eleganta zaqqs!

 

Våra barfota skor ger dig sommarutseendet

Barfotskor i vitt, i glänsande silver eller guld samt i nakna toner passar perfekt med klänningen och gör att hela din outfit ser mycket mer sommarlig ut. Vi presenterar några av våra populära barfota skor här som du optimalt kan bära till sommarklänningen.

Barfota sandal gånggoldec33hklrtsh

 

Silver eller guld barfota sandaler till klänningen

Våra sandaler i silver och guld ger subtil glamour till din outfit utan att fånga för mycket i ögat. Silver- och guldtoner är feminina och fortfarande neutrala nog för att matcha varje klänning.

Cliq Gold - Vår mest populära sandal

Guldsandal barfoot

Vår CLIQ är oerhört feminin på grund av dess speciella uppgifter. I silver och guld ger han dig en extra jick på stil! Bär den i den långa klänningen eller en kort tunika klänning.

 

Qeep Gold

Barfota sandalklänning

Sandalen är mycket elegant på grund av den dekorerade remmen på framfoten. De bakre remmarna är särskilt fina för att understryka elegansen. Qeep är den helt runder och passar den korta eller långa sommarklänningen, men du kan också bära Bohemian.

 

Sliq silver

Bekväm sandal silver

Sliq är vår sportiga sandal. På grund av den elastiska remmen kan du sätta dem på mycket snabbt och bekvämt. Trots sin sportiga silhuett ser den väldigt feminin ut i silverfärgen. Sliq är din följeslagare till jeansklänning, den avslappnade minikjolen eller en kort jumpsuit.

 

Ballerina i delikata färger till sommarklänningen

Sommarskor i nakna toner är särskilt känsliga och ser därför sensuella ut. De är iögonfallande och den perfekta följeslagaren om du vill fokusera på din sommarklänning.

 

Twist candy

Tröstare ballina-naken

Våra twist ballerinas är särskilt populära eftersom de är mega mjuka och flexibla. Rulla upp tillsammans kan du enkelt stuva dem i handväskan och alltid ha ett bekvämt par feminina sommarskor med dig. Twist Candy i en delikat rosa och med Silver Gemstone passar varje sommarklänning och ger dig ett flickaktigt utseende.

 

Pinq godis

Elegerinklänning

Varken ballerina eller sandalen - den perfekta blandningen av båda! Med Pinq Candy kan du inte gå fel! Det är ädelt, elegant och ändå charmigt reserverat. Pinq passar perfekt med på kontoret för kontoret, men också med den luftiga, avslappnade sommarklänningen.

 

Qiss naken

extravagant barfota ballerina

En extravagant ballerina för sommaren - det är vår QISS! Den känsliga färgen visar Qiss blyg, men dess höga axel och läderband ger den en speciell karisma. Med ballerina kan du verkligen arrangera alla extravaganta sommarklänningar.

 

Vita barfota sneakers till sommarklänningen

Många stjärnor visar det - det behöver inte alltid vara en sandal eller en feminin ballerina! Den snygga kvinnan gillar också att bära en vit sneaker med sommarklänningen. Du kan bära en lekfull klänning med ruffles eller en lång, luftig jumpsuit och få en skicklig paus i din outfit genom sneakers. Med denna kombination visar självförtroende kvinnor att elegans och sportiga laissez-faire är ganska tillsammans.

 

Qore Low Vegan White

Sneaker i vegan

Det övre materialet i denna stora sommarsneaker är gjord av elegant kork. Lätt, trevlig att bära och perfekt för varje sommarutseende! Qore är din vita veganska sneaker, som kan kombineras för alla sommarklänningar.

 

Qnit White

Weisser sneaker sommarklänning

Med vår populära sticksko i vitt tar du sportighet till din outfit. Den passar perfekt med en denimklänning, en rockabilly klänning eller överdimensionerad skjorta och ger dig en extremt avslappnad sommarutseende.

 

Sommärklänningar med sexiga fotledskor

Ankelstövlar till sommarklänningen? Boho-Chic har varit trendig i flera år och ankelstövlar går perfekt. Du kan kombinera både långa klänningar och korta klänningar i boho-stil för våra halvhöga barfota stövlar.  

 

Gladiq Cognac

Ankelbåt sommarklänning

Gladiq är faktiskt inte en ankelbåt i konventionell mening, eftersom skon är skuren öppen. Alla modiga krigare bär med säkerhet Gladiq inte bara till den bohemiska stilen utan också till den eleganta cocktailklänningen.

 

Kapitalkork vit

Weisser-karkbåt

Vår ankelbåt gjord av kork är avslappnad, men på grund av dess ljus färg extremt ädla och sommar. Det passar alla Boho -klänningar och understryker din stil i perfektion.

 

 

Sommaren kan komma, för med våra zaqqs bär du din sommarklänning med stil och komfort! Du behöver inte längre bestämma mellan sexig sommarklänning med obekväma skor eller avslappnad outfit med bekväma skor. Med våra barfota skor för sommaren är du snygg, feminin och helt bekväm.

Känn dig fri, känna Zaqq!

Tillbaka till blogg
1 av 3