Coola hösttrender 2021 med barfota skor

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Slutligen är han där - hösten! Nu är det dags att få de varmare delarna ur garderoben och förbereda sig för de svala dagarna.

Komfort är mycket viktigt i år och trenderna kan kombineras perfekt med våra barfota skor.
Även under hösten fortsätter pantonerna med trendfärger som belyser gul och ultimat grå. Dessutom bör beige, rosa, frodiga gröna, blågrå och Bordeaux-roter inte saknas i dina kläder.

Hoodies mit barfota skor

Autumn Trend 1: Kombinerade hoodies chic

Alla har en hoodie i garderoben. Du är helt enkelt perfekt i ditt eget hem eller för joggingrundan i parken. Men hur är det med en luvtröja så kontor? Det fungerar inte? Gå då!

Kombinera helt enkelt din luvtröja med mer eleganta kläder och snygga skor. Då ser hela outfit fortfarande avslappnad ut, men samtidigt är det absolut lämpligt för kontoret om du inte behöver hålla dig till en strikt klädkod.

Ljusa hoodies i vitt eller beige har i allmänhet lite ädlare. Om du drar en blazer om det kan ingenting gå fel. Det är bäst att välja en överdimensionerad blazer, den bör vara minst en storlek större, för ju trots allt bär din varma hoodie under.

Om du vill ha det totalt sett bör du kombinera en lämplig kjol eller eleganta tygbyxor och välja snygga skor.

Vår affärsmodell IQON är gjord för detta utseende. Men våra Attaqt barfota stövlar är också lämpliga.

Barfota skor fuer beats

Autumn Trend 2: Bootcut Jeans

I år upplevde slagbyxorna en verklig väckelse. Stjärnor demonstrerar det och kombineras med avslappnade sneakers. Oavsett om du vill ha ett brett huvud ben eller det gillar det lite mer subtilt, klipper bootcut -jeans en fantastisk figur. Om du bär jeans till golvet, till och med visuellt förläng benet.

På grund av slag kan skorna vanligtvis bara ses överst. Du bör vara uppmärksam på detta och välja en zaqq barfota sko som är utrustad med materialet och färgen som passar perfekt med ditt utseende. Du kan verkligen låta den knäcka med ljusa färger och ställa in en accent igen, men du kan också välja en mycket diskret barfotsko - precis som du gillar den.

Feminina barfota skor hösten

Autumn Trend 3: Eye -Catching Collar

Krage? Ja, rätt, i hösten är Peter Pan -kragen helt populära. Oavsett om du är på klänningen eller på blusen kan kragen inte märkas nog.

Om du väljer en blus med en Peter Pan -krage kan en bubby -utseende enkelt skapas. Vi rekommenderar därför feminina barfota skor. Våra loafers eller ballerinas passar bäst.
Om du tar på dig en klänning beror den helt på snittet. Det kan också kombineras med barfota sneakers. Med feminina barfota skor som nämnts ovan gör du aldrig något fel!

Coola barfota skor hösten

Autumn Trend 4: Cool hacketter

Det är väldigt trendigt och du behöver absolut en Caro -skjorta i höst. Du kan bära den som en jacka på varmare dagar och det är bäst att välja en i stor storlek. Om du gillar det mer figur -hugging, kan du också bära shacket sexig. För att göra detta väljer du en tätt klippt och lägg den i byxorna eller kjolen. Du är också välkommen att driva upp det lite längre för att visa mer utdrag.

Coola barfota stövlar passar bäst. Vad sägs om vår Qey West?

Fluffiga barfusskor

Autumn Trend 5: Fake päls och fluffiga barfota stövlar

Fake päls är helt trendig igen hösten 2021. Oavsett om hela kappan eller bara krage, toppar eller tillbehör som väska, ska konstpälsen inte saknas.
Om du också vill fortsätta det här utseendet på dina fötter, måste du känna till våra modeller Huq, Hygelig och Torq.

Hösttrenden 6: rep

Oavsett om det är självkunnat eller dyrt designerverk, är stickningsmode helt enkelt en del av denna säsong. Du har det fria valet av färger och former. Ljusa accenter och slående mönster eller fler täckta färger och former - du kan hitta båda i överflöd.
Du kan kombinera en stickklänning perfekt med stövlar. Vår Qylie kommer att inspirera dig på soliga höstdagar. Om du vill linda in dina fötter varmt behöver du våra modeller Qatch och AtRAQT.

Barfota bagage- och stickningsmode

Hösttrenden 7: läderutseende

Särskilt smidigt läderutseende är dagens ordning. Du kan välja toppar, byxor eller kjolar med läderinsatser eller hela läderdelar. Det är reserverat för dina individuella preferenser oavsett om du förlitar dig på riktigt läder eller återgår till veganskt syntetiskt läder.

Läderutseende barfusskor

Vilka barfota skor går med läderutseende? Naturligtvis de som lyser och ser ut som läder. Vi har både veganmaterial och nappa läderskor som passar perfekt med dessa utseende.

Oavsett om Brandy Zaqq eller det senaste året med våra barfota skor, får du en kvalitetsprodukt som gjordes i exakt manuellt arbete och många säsonger bevaras.

Med en ZAQQ är du inte bara utformad på hösten, utan gör också något bra för dina fötter.

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3