Chelsea stövlar barfota skor från klassiska till ovanliga

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Det blir varmare, vårsolen kan ses mer och oftare och de varma -fed barfotskorna kan långsamt bytas ut med övergångsmodeller. För många Zaqq -transportörer betyder det att det äntligen utför sina Chelsea -stövlar igen.

Varför är våra ZAQQ Chelsea -stövlar så populära? Svaret är onödigt när du känner våra barfota skor på fötterna. En känsla av att springa på moln och fortfarande vara absolut jordad - våra Chelsea -stövlar gör det möjligt. Stövlarna nådde till vristen kom på mode på 1960 -talet. Den som gav något i sig måste ha Chelsea -stövlar. En riktig hype började med skalbaglarna, som alltid bar sina Chelsea -stövlar på världens stadier och såg otroligt avslappnad ut. Emellertid har vrist -höga stövlar med sina typiska elastiska sidopaneler funnits mycket längre. De designades ursprungligen som kortare ridskor och användes för detta ändamål. Originalet har alltid ett stycke för att inte glida bort i stigbotten. Under tiden finns det emellertid ett stort urval av mycket olika mönster från helt platt till extremt högt, från eleganta till ultramoder.

Equity Brogue-Cognac-13

Vi i Zaqq-teamet är entusiastiska Chelsea-stövlar stöder men uteslutande i vår barfota skor variant. Våra modeller Equity, Sparqle, Qollins och Qey West kännetecknas av maximal komfort och kommer helt att inspirera dig såväl som oss. Den absolut platta sulan med sin höga flexibilitet ger dig motsvarande känsla av barfota och möjliggör en naturlig rullning av din fot. Den lätta vikten och det breda främre området säkerställer ytterligare komfort. Men till och med optiskt behöver våra Zaqq Chelsea -stövlar inte gömma sig bakom originalet. Från stilfullt elegant till slående modern har vi ett stort urval. Och naturligtvis sys varje barfotsko i vår tillverkning för hand. Uppmärksamheten på detaljer är särskilt viktig för oss och du kommer inte bara att titta på våra barfota skor, utan också känna det särskilt när du springer. Med Zaqq Chelsea -stövlar kör du bekvämt och fashionabelt under många månader på året. Det borde till och med finnas någon i ZAQQ -teamet som bär dem under hela året, tyvärr får vi inte namnge namn? Gardin upp och bra applåder för våra bekväma ZAQQ Chelsea stövlar Barefoot Shoes!

 Chelsea Boat Barefoot Shoes Black Ladies-3

Klassiska, svarta chelsea stövlar barfota skor för kvinnor och män

Chelsea-båt barfota skor-svarta män-3

Klassisk och alltid passande: Vårt kapital svart är tidlöst vackert. Du kan göra att han elegant bär honom som man, men han passar också jeans. Även som dam är du också mycket flexibel när det gäller ditt outfitval. När det gäller färg passar denna barfota båt med sin svarta färg alltid och den ser inte bara snygg ut, utan också till kjolen.

>> till kapital svart <<

Chelsea stövlar barfota skor med broguings

Chelsea-båt barfota skor svart damer-1

Du vill ha det klassiskt, men det borde fortfarande vara något mycket speciellt? Då är våra Chelsea -stövlar med broguingar exakt de rätta för dig. Perforeringarna har införlivats i läderet i exakt manuellt arbete och gör att dessa barfota skor verkar särskilt eleganta. Vi har vår kapital brogue i svart och i Cognac, en vacker, varm brun ton.

Chelsea båt barfota skor-svarta män-6

Chelsea båt barfota skor broguings-2

>> till Equity Brogue Black <<

 >> till Equity Brogue Cognac <<

 >> till Equity Brogue Black <<

 

Chelsea båt barfota skor broguings-1

Chelsea båt barfota skor broguings-3

 

Chelsea stövlar barfota skor gjorda av veloursleder

Röd-schelsea-stövningar barfota skor

I Malleval och enkla, men särskilt intressanta med Velor Leather, har du Chelsea -stövlar här som passar varje avslappnad outfit och bara ser cool ut. Nu måste du bara välja mellan färgerna Cognac, Terra och Black!

 >> till Equity Cognac <<  >> För kapital velor svart <<  >> till kapitalet terra <<

 

 

Vår Sparqle Shine Velor Black är Chelsea -starten, som är särskilt feminin med sin bifogade ädelsten och passar fortfarande allt på grund av dess enkla svarta design.

>> för Sparqle Shine Velors svarta <<

 

Ovanliga chelsea stövlar barfota skor

Braunechelsa-Booten Women-2

Chelsea-stövningar damer 3

Din Chelsea -båt borde definitivt stå ut ur mängden? Inga problem! Våra barfota skor modeller Qey West och Qollins är de ultramoderna Chelsas. Dessutom producerade vi vårt klassiska kapital i en spännande röd hallonton - helt enkelt magisk, eller hur?

>> till Equity Berry <<

 

Qey West

Våra Qey West har två specialfunktioner: det slående giraffmönstret och de ultramoderna sneakers sula. Förresten, du kan också hitta Qey West som en svart Chelsea -båt.

>> till Qey West <<

 

Qollins

Vår Qollin är den barfota skon med WOW -effekten. Denna Chelsa -bagageutrymme sticker ut på grund av sin ljusblå färg på grund av den speciella strukturen för mocka och ultramodinösa sneakers -sulan. Förresten kommer våra Qollins snart att vara tillgängliga i Brown.

Blue-Schelsea-Boots Ladies

>> till Qollins <<

 

Zaqq Barefoot Shoes kan göra allt du kan se! Från klassiskt elegant till ultramodern cool har du ett stort urval även under våra Chelsea -stövlar. Har du redan hittat din älskling? Skriv oss i kommentarerna!

>> Alla stövlar för kvinnor - klicka här! <<

>> Alla stövlar för män - klicka här! <<

 

Tillbaka till blogg
1 av 3