Bekväma affärsskor för män

Bequeme Business Schuhe für Herren

Att hitta en affärssko för män som inte bara är bekväma, utan också passar tillämplig förbandsreglering och outfit kan snabbt bli en utmaning. Det är inte så svårt!

Villkor som företag, företag casual eller casual kan kallas tillämpliga klädbestämmelser. Men vad ligger exakt bakom villkoren och framför allt: vilket skor är rätt?

För att undvika fett ger vi dig några tips för den perfekta affärsdräkten för män. Vi ger förslag på lämpliga affärsskor och hur du bäst kan kombinera dem.

Våra zaqqs är inte bara praktiska, utan också ädla bearbetade! Med våra skor kan du hantera ditt företag på bekväma sulor i framtiden och du är alltid klädd i elegant som affärsman.

Den klassiska affärsskon för män

Det finns inte mycket utrymme för tolkning i det klassiska affärsutseendet. Kostym, skjorta och slips är ett måste. Den matchande affärsskon är gjord av mörk högglansad polerad slät läder.

Brogues, dvs affärsskor med dekorerat hålmönster, är särskilt populära, de så kallade broguingarna. Svarta affärsskor är mycket populära bland män eftersom de helt enkelt passar med valfri färg. Broguings kan emellertid ses mycket bättre på brunt läder, varför de ser ännu mer eleganta ut i denna färg.

Så det behöver inte alltid vara svart. Du måste dock se till att färgen på affärsskon passar resten av outfit och att den är diskret. Ljusa färger är absolut på sin plats i det klassiska affärsutseendet!

Briq Brogue som en klassisk affärssko för män

Du kan inte gå fel med vår Briq Brogue Black. Det ser elegant ut och passar varje kostym.

Om du vill ha en annan färgvariant rekommenderar vi Briq Brogue Dark Brown. Genom sin mörkbruna ton är den subtil och snygg. I kombination med en svart kostym ställer du in en fin accent.

Business Shoe Briq Brogue-Black

 

Business Casual-Right Men's Shoe för den svåra mellangrunden

Den överlägset svåraste klädkoden är affärssammanträde eftersom det är svårt att definiera. Det är den gyllene mellangrunden: chic och elegant, men ändå avslappnad och smart. Du har lite utrymme att få in din egen stil. Här ger vi dig ett par exempel på hur affärs casual kan tolkas.

En mörk jacka för den färgade chino i kombination med en lätt polo -skjorta - detta är ett typiskt exempel på den avslappnade men ändå eleganta mellangrunden. Men hela outfit förstörs snabbt om rätt affärssko inte väljs.

Men vad är den perfekta affärsskoen för män?

I grund och botten kan du närma dig två sidor här. Antingen bär du en affärssko i en mer avslappnad variant eller en fritidssko i en mycket elegant version.

Mäns affärssko i en reducerad variant

Låt oss ta en titt på den första varianten och titta på vår klassiska brogue gjord av högglans polerat slätt läder - en typisk affärssko. Med bara några justeringar blir Noble Brogue en affärssko. Giffer mot mocka, en annan, icke -klassisk färgvariant eller en herrsko utan håldekoration.

Vår BRIQ BROGUE VELORS BROWN Med sin mocka är den avslappnade kollegan av vår Briq Brogue Black gjord av glansläder och därmed ett perfekt exempel på affärssko för män.

Med vår BRIQ BROGUE ANTIK BROWN Tar du med en annan färg till din outfit. I denna variant är skon mycket snygg, men reducerad något i sin elegans.

Business Shoes Briq Antique Brown

Till Briq Business Schuh

Till och med en sko utan brogues kan bli en affärssko för män. Vår Briq Prime Black Om håldekorationerna saknas, vilket gör att det ser mycket enklare ut än hans ädla kollega.

Business Shoe Briq svart

Vår Fred Ser ädla ut med sitt svarta släta läder och brogues, men det är inte en klassisk affärssko, eftersom formen är för avslappnad. Det passar därför perfekt med den affärs avslappnade looken för den moderna mannen.

Till Peaq  

Sportskor eller sneakers för män i affären avslappnad utseende

Under de senaste åren har sportskor också kämpat in i affärsvärlden. Det beror alltid på kombinationen och kan se väldigt ädla ut.

En fin kostym i lätta toner till mörka sneakers är en perfekt kombination. Du bör dock välja dina skor noggrant och väga upp exakt beroende på affärsmiljön!

En sportsko eller sneaker av hög kvalitet läder passar perfekt - lyxvarianten av fritidsskon. Sammantaget är det särskilt viktigt att uppmärksamma skonets enkelhet och elegans. Han kan vara avslappnad, men borde inte fånga ögat för mycket. Subtila färger tillkännages - även med snören, som under inga omständigheter kan ha för stark kontrast till skon!

Vår bekväma Pikant Du kan bära Nappa Black perfekt på kontoret i versionen. Eftersom det är en mycket reducerad sneaker kan du kombinera den för alla outfit-vår allroundare under fritidsskorna i affärssammanten!

Piqant-nappa-svart

Till pikanten Nappa Black

Vår Qore Low Rafter Du kan kombinera med lätta chinos och skickligt arrangera din affärs casual look.

Qore-Low-Sierra

Vår Qrand Cork Derby Är gjord av den finaste korken och står för enkel elegans. På sommaren gör han din outfit till en riktig öga -catcher -sportig, färsk, självförtroende, men framför allt elegant!

Till Qrand Cork Derby

Rätt affärssko för män i en avslappnad look

Det avslappnade utseendet ger den moderna mannen mycket omfattning. Du kan knappast göra något fel här. En blåa till en modern jacka med färgade sneakers? Ja, det fungerar i det avslappnade utseendet. Du bör dock alltid se till att det är lämpligt för kontoret.

Den som börjar i ett företag och bör klä dig avslappnad rekommenderas att komma den första dagen i den subtila affärsavstånd. Så du är inte för chic, men inte klädd för avslappnad heller. Ta en titt på stilen på dina manliga kollegor under de första dagarna och anpassa sedan din outfit. Så du undviker definitivt ett fett. Eller skulle du känna dig bekväm om du är den enda i jeans?

Vilka herrskor går med det avslappnade utseendet på kontoret

I grund och botten är du ganska fri i valet av rätt sko. Det är mycket välkommen att vara en ädel affärssko för jeans, men du kan också bära sneakers.

Ändå borde det inte se för mycket ut som en fritidsutseende, men ändå snyggt! Och den oskrivna lagen är: oavsett hur avslappnad skon är, måste den alltid vara ren och välskept!

Vår Pikant sierra Sätt en stor accent genom sin vita sula och dess vackra jordnära färg. Det kan transporteras perfekt för jeans med en chic polo -skjorta.

Business Casual-Piquant-Sierra24bmgynumb9rd

Pikant

 Också vår Sloq blå Lämplig för kontoret. Det ser smart ut, är avslappnad och bekväm och fortfarande absolut fashionabla.

Om du tittar på de aspekter som nämns ovan kan du i slutändan bära nästan alla sneaker. Ta en titt på alla modeller för män och få den avslappnade utseendet till din egen stil:

Alla sneakers för män

Med lätthet till rätt affärssko för den moderna mannen

Du förstår, det är inte så svårt att hitta rätt affärssko för män. Med våra Zaqq Barefoot -skor, som en modern säker man är du alltid snygg och perfekt klädd efter tillfället. Du är garanterad att inte hitta bekvämare affärsskor för män!

Bläddra direkt efter din lämpliga modell:

Till alla affärsskor för män

Tillbaka till blogg
1 av 3