Barfota skor som du måste ha på hösten

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Det känns fortfarande som att sommaren aldrig slutar. Ändå är det nu hög tid att förbereda sig för de svalare dagarna på året, eftersom det inte kommer att dröja länge innan vi måste använda varmare saker och skor. För övergången kan vi trösta oss med loafers, ballerinas och sneakers tills det är dags för de varmare barfota skorna.

Vi har goda nyheter för dig. Mer och mer värde läggs på komfort i modevärlden, så platta skor är särskilt populära hösten 2020. Du kan nu med säkerhet stuvas sandalerna och vända flottor. Men oroa dig inte, hösten kan komma med våra bekväma barfota skor och vi ser fram emot det!

Vi visar dig hösttrenderna för ballerinor, sneakers, fotled och stövlar. Du kommer inte att kunna förvänta dig dina eleganta barfota skor för de svalare dagarna.

Loafers, Moccasins and Ballerinas - Feminina barfota skor för de varmare höstdagarna

Loafers och Ballerinas måste ha varje kvinna i skoskåpet. På varma dagar bär du dem barfota med sten och jeans och på svalare dagar med strumpbyxor. Så du kan bära slipstövlarna i flera månader och ser alltid särskilt feminina ut. De är också perfekta när de reser eftersom de tar lite utrymme i resväskan. Sätt på dina sneakers eller stövlar när du reser och lägg dina mockasiner eller ballerinor i bagaget. Så du har dina bekväma barfota skor med dig för varje tillfälle.

 

Qerp svart

Vår Moccasin Qerp Black är superstjärnan för hösten. Snyggt och feminin kan inte vara en glidsko. Med de barfota skoegenskaperna som gör honom till den mest praktiska följeslagaren är den helt enkelt oslagbar. Qerp Black spelas genom prydnadsslingan och ändå subtil nog för att matcha alla kläder. Bär den som önskas att kjol, kostym eller jeans - han kommer alltid att framkalla en touch mer kvinnlighet i ditt utseende.

Loafer Autumn-2020

Till Qerp Black - klicka här!

 

Och om du bara vill ha en enda sko, måste det vara en svart, enkel ballerina som helt enkelt passar allt. Du kan bära den till jeans, kjol, till dräkten och till och med joggingbyxor. Vi rekommenderar vår Qarma Black. Med den här barfota skon kommer du att ha kul i många år och bära den till nästan varje tillfälle.

Barfuss-herbst

Till Qarma Black - klicka här!

Gillar du IT -spelare, i andra färger och klipp är du garanterad att hitta din bekväma barfota ballerina i vår butik. Ta en titt!

>> alla barfota ballerinas-klick här!

 

Barfota stövlar - ett måste på hösten

En bagageutrymme som ser subtil och feminin bör ha alla i skoskåpet. Du kan byta ut dina ballerinor direkt genom stövlar om det blir för kallt för en öppen barfotsko. Vi presenterar stövlarna här som är särskilt trendiga under hösten.

Förutom långa rockar, trenchockar och stickkläder tillhör fotled och stövlar i alla versioner av hösten. Med våra platta barfota båtar är du trendig. I år leder slående modeller med spännen och nitar samt spetsstövlar ligan. Stövlar med broguings är också särskilt populära i år.

Naturligtvis bör klassikerna inte saknas i höst, de kommer förmodligen aldrig att komma ur modet. Dessa inkluderar de enkla fotleden -höga modellerna, men också knähögen, enstaka färgstövlar. De ser särskilt sexiga ut och kan vara underbart kombinerade med feminina kläder.

 

Chelsea stövlar de mest populära stövlarna på hösten i årtionden

Chelsea -starten var redan populär på sextiotalet. Alla bar honom, men Beatles gjorde honom särskilt välkänd. De elastiska insatserna på båda sidor utgör det typiska utseendet på dessa fotled -höga stövlar, men säkerställer också att du enkelt kan glida in i den.

I höst är de svarta och bruna Chelsea -stövarna med och utan broguings särskilt populära. Det finns också mönster som påminner om djurskinn! Våra barfota -chelsea stövlar kommer att inspirera dig och du kommer gärna att bära dem från höst till vår.

Equity Black

Chelsea-Boat-Herbst-2020

 

Klassikern bland våra barfota -chelsea -stövlar är våra kapital svarta. I sin enkla utförande är han en lång -rörd favorit och ofta slutsåld. Snart kommer nya storlekar till lägret igen och då betyder det att vara snabb för dig innan det är utskrivet.

Till kapitalet svart - klicka här!

Vi har inte bara vårt eget kapital i den svarta versionen, utan också i andra färger, material och med broguings. Vi är säkra på att din bekväma barfota -chelsea -båt är där. Ta en titt på alla modeller:

Alla aktier - Klicka här!

 

Sparqle Shine Velors Black

Barfussboot-2020

Sparqle Shine lever upp till sitt namn. Chelsea -stövlarna verkar vara ur mängden genom ädelstenarna. Sparqle är din subtilt glittrande Chelsea -båt som kommer att inspirera dig.

För att Sparqle Shine - klicka här!

 

Qey West Cognac

Barfota skor -Chlechsea -båt

Vill du presentera dig från din vilda sida? Då är vår Qey West Cognac exakt din riktiga barfota sko för hösten. I hans giraffutseende och med höstfärgen är du den absoluta ögonen med den här båten.

Till Qey West Cognac - Klicka här!

 

Motorcykelstövlar - barfota skor kan också se steniga ut

Älskar du det stenigt och vill ha din barfota sko ur mängden? Kolla sedan in våra barfota skor i stil med motorcykelstövlar. Dekorerade med nitar och spännen är du stjärnan överallt!

Qlance Gold & Silver

Motorcykelstångsspetsar

Oavsett om det är i guld eller silver, med den här båten kan ingenting gå fel. Han är full av självförtroende - med Qlance rockar du hösten!

Qlance Gold & Silver - Klicka här!

 

LACE -UP SOOTS - De avslappnade barfota skor för hösten

På 1990 -talet sprang alla som ville se coola med snören i ett visst märke. Linda Perry från 4 icke -blondiner stod aldrig på scenen utan hennes stövlar. Till och med idag är spetsstövlar helt enkelt en del av varje avslappnad fritidsutseende. Har du inget ännu? Då är det dags!

 

Quintic Brogue Cognac

Halvhöga barfota skor hösten

När vi tittar på våra kvintik kommer en sånglinje från Nancy Sinatra spontant att tänka på: "Avhandlingsstövlar är gjorda för att gå, och det är precis vad de kommer att göra". Det fungerar inte mer coolt, mer självförtroende och bekvämare än med den här spetsbåten!

Till Quintic Brogue Cognac - Klicka här!

 

QICE BLÅ

Halvhög Schnuerboot-Herbst

Varför alltid läder? Merinoull är det perfekta materialet under hösten - underbart andningsbart och till och med temperatur -reglerande! Du hittar inte bara vår QICE -spetsbåt från Merino Wool, utan också i veganvarianter. Ta en titt på alla modeller!

Till QICE - klicka här!

 

Parferbrun

Brauner Schnuerboot

Parqer Brown är vår helt nya bästsäljare. En barfota sko såldes aldrig snabbare kort efter utgivningen i butiken. Med snören och det forntida utseendet på läderet ser barfotskon också megal. Nya storlekar återges redan, dvs öppna ögon öppna och får snabbt åtkomst till så snart det är tillgängligt igen.

Till Parqer Brown - Klicka här!

 

Vi är säkra på att du nu ser fram emot hösten som vi gör. Vi sörjer inte sommaren med våra snygga barfota skor. Vi är mycket glada över att byta barfota sandaler mot varmare höstmodeller.

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3