Barfota skor med en gosig faktor

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November knackar redan och vem vet när den första snön kommer. Om du inte har varma vinterskor ännu är det nu hög tid. Med våra mysiga barfota skor är du inte bara helt bekväm utan också med varma fötter. Under våra varma barfota skor hittar du modeller gjorda av läder, gjorda av merinoull och veganskt material.

I den här artikeln visar vi bara ett litet urval. I butiken hittar du betydligt fler modeller som du kan bära på kalla dagar. Här kan ni alla hitta:

 

Qozy - den mysiga Slipp

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Du kan inte resa i dina egna fyra väggar. Vår barfota hussko gjord av plysch lammskinn håller fötterna fina och varma. Naturligtvis med vår Qozy drar du också nytta av alla egenskaper som utgör våra barfota skor.

Vår qozy ger dig wellness känsla hemma, det kan inte vara mer bekvämt och varmare. Du kan göra något bra för dig själv eller ge dina nära och kära. Denna toffel är alltid väl mottagen!

 

Prequel - Barefoot Shoe med Special Cut

 Barfota skor prequel

Kudda från insidan och elegant från utsidan - vår prequel är den perfekta barfota skon för vintern, som passar den eleganta outfit, men också med fritidsutseendet. Det kudda inre fodret och det något högre snittet erbjuder optimalt skydd mot penetrerande förkylning. Vår prequel är det perfekta valet om en spetsbåt är för hög för dig och en sko är för låg.

Barfota skor prequel man

Du kan ta reda på vår barfota sko prequel mjuk nappa läder Och även från veganmaterial.

 

Quintic - den höga barfota skon för cording

Lace-up stövlar tillkännages helt i höst och vintersäsong. De kan bäras perfekt av kvinnor och män. Oavsett vad du bär ser du alltid bra ut med vår kvintik.

Barefoot Shoes Schnuerboot-Herrenq2wio09zk7i

Han ser oemotståndlig ut för den korta stickklänningen med matchande klingor. Det passar också mager-jeans eller en halv längd veckad kjol också. Som en modemedveten man kan du bära honom till närmare jeans som du rullar upp lite för att bättre presentera skon.

Barfota skor schnuerboot damer

Du kan hitta vår kvintik från olika material, i olika färger och med och utan broguings. De mysiga varianterna är också tillgängliga för vintern. Det bästa du kan göra är att se själv, vilket du gillar bäst.

 

Qice Blue & Gray-Arming Merino Barfoot Shoes

Den halva höga spetsen -upen ser inte bara härlig ut, utan har också funktionella egenskaper som gör det oemotståndligt. Merinoull är det perfekta materialet för en sko eftersom det har en temperaturbalansering. Dina fötter förblir trevliga och varma på svalare dagar, på varmare dagar kommer du att känna dig lika bekväm.

Merino barfota skor

Som man kan du kombinera honom med ädla jeans eller fina sladdbyxor. Men även med joggingbyxor klipper han en bra figur. Som kvinna lägger du verkligen denna snygga barfota sko i en ädel stickad tröja med en kort fin sladd eller bouclérock. Qice ser också ut som jeans eller jogbyxor mega.

Förresten kan du inte bara hitta frågor från merinoull, utan också som en Veganvariant

 

Attaqt Winter Black - Chic Barefoot Boot

Barfota boot-attTRAQT

Med denna bagage är kärleken oundviklig vid första anblicken! Attaqt är oerhört attraktiv. Denna barfota bagage sträcker ditt ben och gör att varje outfit verkar lika mycket feminin. Den höga komforten är helt enkelt oslagbar. Det mjuka getläderet kramar din kalv försiktigt utan att begränsa. Barefoot -sulan är flexibel och ger dig den maximala rörelsefriheten.

Din nya Zaqq Atraqt -bagage är den optimala följeslagaren på svalare dagar, vare sig det är på kontoret, festen eller på vinterpromenaden. Det kan kombineras med smala jeans, men ser också bedårande ut med kjol. Det är förmodligen inte mer attraktivt!

För den gosiga faktorn matas vår attr. Detta innebär att dina fötter förblir trevliga och varma även på de kallaste dagarna.

 

Fler barfota skor för de kalla dagarna

För kvinnor har vi andra vackra pälsstövlar att erbjuda. Ta en titt nedan för modellerna Hyggeliq, Huq eller Torq.

Vår Unisex Model Quest har också mönster med särskilt varmt inre foder. Denna sportiga halvhöga spetsbåt är idealisk för vandring.

 

Ser du fram emot långa promenader genom snö -vita vinterlandskap? Med våra Light Zaqq Barefoot -skor är det dubbelt så roligt. Från våren till vintern hittar du barfotskon i vår butik som passar dig exakt.

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3