Aktiv genom sommaren med quiq barfota skor

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

I ZAQQ -butiken hittar du rätt barfotsko för varje väder. Inte bara sandaler är tillgängliga för sommaren, utan också vandringsskor som är särskilt luftiga. Med vår modell quiq är en omfattande turné riktigt rolig även vid höga temperaturer.

Med sin flexibla mesh -vävnad är denna barfota sko särskilt mjuk och anpassar sig perfekt till varje fotform. Ränderna, som är gjorda av läder och svart version, ger stabilitet som är gjorda av veganskt material. Med vår utomhussula har du det bästa skyddet i fältet och ett bra grepp som säkert visas på alla ytor.

Nu är det bara viktigt att faktiskt ta på sig Zaqqs och springa av, för även i midsommaren gör det dig roligt att vara aktiv med höger skor.

Zaqq utomhus barfota skor quiq


Är du alltid mycket motiverad eller är du mer av dem som först måste övervinna sin inre jävel innan du går till sportaktiviteter?

Kanske är det för kallt, för varmt, för blåsigt eller för vått? Är du trött eller har för mycket att göra? Nu är det viktigt att lura den inre jäveln. För om du är ärlig mot dig själv kan du göra ursäkter och goda skäl skiljer sig bra från varandra.

Zaqq barfota skor vandring quiq


Det finns faktiskt giltiga skäl som gör att sportaktiviteter kan klara sig utan. Om du till exempel är sjuk bör du behandla din kropp att vila och föredra att byta tillbaka en växel. En avslappnad sträckenhet kan bidra till snabbare återhämtning. Men lyssna alltid på din egen kropp i händelse av sjukdom för att inte överbelasta den!

Zaqq barfota skor quiq vandringskor


Ofta finns det emellertid inga giltiga skäl för rörelsen, men lata ursäkter. Innan din inre jävel vinner bör du alltid ställa dig själv frågan om du har en verklig anledning att låta dina aktiviteter mala eller om det bara är ursäkter. Om du är ärlig mot dig själv kommer du att kunna motivera dig själv! För då finns det ingen för kall, för varm, för blåsig, för trött eller för lite tid.

Där det finns en vilja finns det ett sätt!
Och sedan står det: in i Zaqq Barefoot -skorna och ut i naturen! Och det spelar ingen roll om du bara tar en kort promenad eller en utökad vandringstur. Det är mycket viktigare att du besegrade den inre jäveln.

Varje början är svår! Men om du rör dig regelbundet kommer du inte längre att hitta det utmattande. Tvärtom, en lugnande rutin utvecklas som är bra för din kropp och själ. Rörelse i vardagen är inte längre en utmaning, men något som helt enkelt följer det utan att behöva tänka på det eller motivera dig själv.

Vandring zaqq quiq barfota skorLåter för vackert. att vara sant? Prova det själv och försök att hålla ut dina nya rörelsesrutiner i minst en månad.

Det är bäst att planera en fast tid varje dag. Det spelar ingen roll om det är 15 minuter eller 2 timmar, det viktigaste är att du förblir inställd och inte låter rörelsens rutin stoppa. Ange dina Zaqq Barefoot -skor kvällen innan. Så en look som ett minne och komforten med Quiq kommer att räcka för att motivera dig på egen hand, att glida in och springa av.

Vad väntar du på?

Känn dig fri, känna Zaqq.

Tillbaka till blogg
1 av 3