Våra helt nya barfota skor i guld och silver

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Med våra nya modeller kan du verkligen lysa igen på sensommaren. Barefoot -skorna i guld och silver krydda varje outfit och är beviset på att komfort och stil passar perfekt ihop.

Strax efter utgivningen i butiken var vissa storlekar redan slutsåld, dvs åtkomst snabbt om du vill dra nytta av dessa feminina barfota skor på sommaren.

Gardin för de helt nya modellerna: Qosmo Champagne, Qoqet Osiris, Uniqe Silver och Qatar White!

 

Qosmo champagne-din barfota loafer med stil

Klassiska loafers är för borgerliga för dig? Som en kosmopolitisk, värdesätter du okonventionell stil, som fortfarande är elegant? Då är vår Qosmo -champagne din nya bekväma loafer! Skimrande guld, som champagne som blinkar ner på glaset, ger han en viss glamour i ditt utseende. Man kunde nästan glömma att en bekväm barfotsko är gömd bakom den skimrande fasaden. Qosmo Champagne är din nya Barefoot Loafer, som garanteras att säkerställa speciella stunder!

Barfuss-laafer-qosmo champagne

Till Qosmo Champagne - klicka här!

 

Qoqet Osiris - de förföriska barfota sandalerna

Cheeky och förförisk, vår Qoqet lever upp till sitt namn! Med dessa barfota sandaler får du vad du vill!

Det speciella snittet av dessa barfota sandaler gör att hela ditt utseende är otroligt feminint utseende. Det mjuka nappa -läderet i en glansig guldton skapar resten. Den som säger att barfota skor inte kan se otroligt sexig ut? Qoqet Osiris är mystiskt förförisk och ändå helt bekväm.

Barfota sandaler-qoqet-osiris

Till Qoqet Osiris - Klicka här!

  

Uniqe Silver - Din unika barfota sandal

De unika barfota sandalerna för unika kvinnor, vårt uniqe -silver är en dröm på varma sommardagar. Den raffinerade banan ser särskilt feminina ut och säkerställer samtidigt optimalt grepp. Uniqe är inte bara absolut unik, utan utstrålar också ett gott humör. Han får dig att lysa med sitt utseende och gör din sommardräkt till en ögon -catcher.

Barfota sandaler universellt silver silver

Till Uniqe Silver - klicka här!

 

Qarat White - Dina lekfulla barfota sandaler

Ibland måste det bara vara lite mer! Qatar är glamorös och reserverad samtidigt med Gemstick inramad i läderet. Med dessa barfota sandaler är du alltid väl klädd på sommaren, eftersom den är särskilt feminin på grund av den lekfulla designen.

Barfota sandal qarat vit

Till Qarat White - klicka här!

 

Nu frågas du? Vilken ny barfota skomodell gillar du verkligen? Vilka barfota skor vill du ha i en annan färg?

Skriv oss i kommentarerna. Endast om vi vet dina önskemål kan vi producera barfota skor i framtiden som möter dina idéer.

Några överraskningar väntar på dig i år, fram till dess rullar vi upp ärmarna och fortsätter att arbeta hårt.

Ditt ZAQQ -team

Tillbaka till blogg
1 av 3