Våra helt nya Barefoot Shoes -modeller i juli 2020

Unsere brandneuen Barfußschuhe-Modelle im Juli 2020

Det finns bra nyheter!

Vi har arbetat under högt tryck på nya modeller under de senaste månaderna och kan nu äntligen presentera våra nya barfota skor. Mycket arbete och tid gick in i utvecklingen av de nya modellerna. Insatsen var absolut värt det. Du kommer att bli glad eftersom vi också är!

Gardin för Qusqo, Qampion, Zarqa & Co - Dina nya barfota skor från Zaqq!

 

Våra nya barfota sneakers och barfota löparskor

Färsk, unik och modern: det här är våra nya sneakers i onlinebutiken:

QUSQO - den sportiga barfota skon för moderna kvinnor

Zaqq-barfota skor sneaker qusqoQusqo är din perfekta följeslagare för de varma sommardagarna. I sina starka färger gör han också riktigt gott humör. Den sportiga sneakeren är inte bara snygg i vardagen, utan erbjuder dig också det perfekta stödet inom sport. Det är mega -lexifierat, lätt -ljus och andningsbart. Behöver du mer?

Till QUSQO

Qampion - Den sportiga sneakeren för moderna män

Qampion barfota sneaker

Vår qampion finns i tre olika färgversioner: vita, brun och marinröd. Vilken gillar du bäst? Alla tre har en sak gemensamt, namnet är programmet! Vår qampion säkerställer att du alltid går framtill. Och inte bara det, med sneakeren är du också absolut fashionabla!

Till qampion

Zarqa - Feather -Light Sneaker från Mesh

Zarqa barfota skor sneaker

Chic och absolut andningsnät med materialförstärkning på de särskilt känsliga områdena - det vill säga vår Fescher -sneaker Zarqa. Vi producerade den i tre olika färger: rött för kvinnor såväl som blått och svart för män. Med Zarqa ser du fram emot nästa efter din sista körning. Lätt, andningsbar och snygg!

Till Zarqa

Qontaqt - sportig unisex barfota sko

Qontaqt barfota löpsko

Sportig, snygg och ändå absolut nere -jorden, vår Qontaqt presenterar sig. Med honom är du garanterad att aldrig tappa marken! Den nya barfota sneaker kommer snabbt att erövra ditt hjärta, oavsett om det är sport eller en promenad genom staden.

Till Qontaqt

Qom-din nya barfota boot

Vi har överskridit våra nya barfota stövlar själva. Vi är så övertygade om vår nya modell att vi har producerat vår QOM i fem olika färger. Barefoot Boot är subtilt tillbaka i grå, svart och konjak och den visar sig i rött och blått från sin kraftfulla sida. Qom är kärlek vid första anblicken, den enda frågan där färg han hamnar är i din kundvagn.

Qom barfota

Till QOM

 

Efter presentationen av de nya modellerna är presentationen också före presentationen. Vi kommer snart att ha fler nya barfota skor i programmet. Det tar inte lång tid, så kolla in igen snart. Med Zaqq förblir det alltid spännande!

Nu är vi verkligen glada över att se vilken ny Barefoot -skomodell som kommer att vara slutsåld. Tveka inte för länge, eftersom vi alltid bara har ett begränsat antal i lager.

Känn dig fri, känna Zaqq!

Tillbaka till blogg
1 av 3