Zaqq barfota skor i trendfärger 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

Zaqq Barefoot Shoes står inte bara för bästa kvalitet och hållbar produktion, utan också för maximal komfort. På grund av snittet, som är baserat på fotens naturliga anatomi, den absolut platta och flexibla sulan och den låga vikten du kör nästan som barfota i en zaqq.

Men inte bara det, med en barfota sko från vår samling är du frisk och bekväm och också trendig! Och vad är bättre än att använda trendfärgerna i London Fashion Week?

Färgerna för våren/ sommaren 2022 bör återspegla kopplingen till jorden och önskan om säkerhet och värme. Men de visar också de vackra kontrasterna som vi finner i naturen på våren och sommaren.

Zaqq-barfota skor-2

Delikata pastelltoner påminner om en blommaäng

Pastellfärgerna påminner om en delikat blommig äng på sommaren, som magiskt lockar dig. Du kan hitta mjukt rosa, pastelllila eller lätt mynta grönt inte bara på London Fashion Week, utan också i Zaqq -butiken.

Om du gillar Ballerinas måste du Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq godis, Qerp -godis såväl som Qlaire Green känna till. Sneakers passar också Sqill Mint, Sqill Rose, Qomfy bred rosa och Riq lila Till pastelltrenden.

Livliga färger med uttryck

Till skillnad från pastellfärgerna valdes också levande, ljusa färger för London Fashion Week 2022, som visar hur mycket styrka som är i naturen. Detta inkluderar en intensiv rosa och en ljusgul grön. Olika starka bruna och orange toner kan hittas som jordnära färger. Naturligtvis bör vattnet inte saknas, vilket alltid är lätt att söka sin väg. Detta år symboliseras av en särskilt intensiv blå och en ljus turkos ton.
Zaqq-barfota skor 4

Dessa trender är också enkla att implementera med zaqq barfota skor
Skulle vi vara med Taqq Brown eller Iviq Sierra? Dessa modeller jord och symboliserar den lugna, avslappnade och mysiga sidan av din personlighet.

Det blir mer spännande med de starka vattenfärgerna som ger dig en lekfull lätthet. Var noga med att titta Iviq turkos, iviq blå, Fliq blå, Qnit sto på.

Zaqq-barfota skor 5

 

Klassiska färger som är tidlösa

Eftersom trendfärger är beroende av säsongen valde modeveckan också klassiker som är helt tidlösa. Med White, Beige och olika grå nyanser kommer du också att bli väl rekommenderad under de kommande säsongerna och är fortfarande trendiga.

Våra helt vita sneakers Sloq vit och Taqq vit Du är garanterad att bära det största nöjet i många år. Du kan också hitta många gråa och beige modeller i butiken.

Zaqq-barfota skor 6

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för kvinnor här! >>

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för män här! >>


Kombinationen av motsatser, oenighet och kontrast i naturen är särskilt populära under våren/ sommaren 2022 och kan hittas överallt i modevärlden. Och efter den långa vintern kan lite färg och kontrast inte skada, eller hur?

Nu blir du frågad. Föredrar du att nå de lätta, känsliga, smickrande pastelltonerna eller är de kraftfulla trendfärgerna exakt din sak? Ingen av dem? Föredrar du det klassiskt och tidlöst?

Vad du än föredrar, i vår Zaqq -samling hittar du din bekväma barfota sko, som passar din stil.

Zaqq-barfota skor 3


Förutom olika mönster och färger har vi också ett brett utbud av olika material i butiken. Bomull, vegansk mesh eller mikrofibervävnad samt läder och merino ull finns som ett urval.

Det är bäst att leta efter din nya barfota sko, som inte bara producerades hållbart, utan också bortskämde dig med maximal komfort. Med zaqq barfota skor sprayar du med energi och positiv karisma, eftersom komfort i kombination med en fashionabel design bara sätter dig i gott humör.

Känn dig fri, känna Zaqq.

 

<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för kvinnor här! >>


<< Du kan hitta alla zaqq barfota skor för män här! >>


Tillbaka till blogg
1 av 3