Sommartrender 2021 med barfota skor

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Dina vinterstövlar och stövlar är redan förpackade och väntar nu på nästa vintersäsong-men nu är din skohylla på något sätt tom och de barfota sandalerna från förra året skulle vara glada över det nya samhället?

Dessutom törstar du efter lite detaljhandelsterapi och färg i ditt liv, för under lockdown och hemmakontor lider ditt mode snabbt något?

Läs sedan den nu, för vi kommer att presentera de nya sommarskotrenderna 2021! Och oroa dig inte, de är inte bara super eleganta, utan också bekväma.

Så om du redan överväger att behandla dig själv till en eller två nya modeller, måste vi berätta för dig nu - det kommer att vara svårt eftersom valet är stort och valet är svårt.

Från platta, enkla sandaler till eleganta och trendiga pastellfärger, det finns något för alla i år!

Barfuss ballerina pastell

Barfota skor i pastellfärger sommaren 2021

Ljusa färger på sommaren? Ja, gärna, men ibland kan det också vara lite mer solid - vi älskar pastellfärger för det. De kan inte bara lätt kombineras med andra färger, de ger också varje utseende en elegant känsla på Côte d'Azur.

Oavsett om sandaler, lätta sommarsneakers eller, milda pastelltoner, förbättrar varje outfit omedelbart på sommaren!

Även om det inte fungerar med avlägsna resor i år kan du också ta med din semesterkänsla till ditt hem med en sommar barfotsko i pastellfärger.


The Loafer Barefoot Shoe - det är inte mer bekvämt!

Loafer barfota sko sommar-2021

Vad är faktiskt bättre än en lätt barfotsko som du bara måste glida in, men täcker samtidigt hela foten? Ingenting!

Det är därför vi älskar loafer med luftpermeabelt material sommaren 2021. Dessa skor är bekväma, passar din kontorsdräkt eller jeans och sommarklänning och är de perfekta följeslagarna för ditt liv i stadsmiljön.

Ballerinas - Klassikern kan också implementeras med barfota skor

Roter-Ballerina-2021

I likhet med en loafer, men mestadels gjord av läder och en touch mer elegant, är dessa ballerinor. En absolut tidlös skomodell som har överlevt varje decennium och varje nytt mode och dyrkas av kvinnor över hela världen.

En enkel men elegant modell i ditt skoskåp bör inte saknas i sommar 2021. Ballerinas är de perfekta tillbehören för varje stadskvinna.

Vi är klassiskt stängda med vår LOOQ -modell i tre föredragna färger, eller med en sommarvridning i en mängd olika mönster. Vill du att den ska vara luftigare på hälen? Ta sedan en titt på vår PINQ!

Vilken modell kommer att vara din favorit i år?

Platta barfota sandaler fulla av trend

Flat Sandals Trend 2021

Goda nyheter för våra fötter och ryggraden - platta former är fortfarande helt trendiga! Men det behöver inte alltid vara de platta sandalerna som har en tjock sula för att ge dig några centimeter höjd. Med våra barfota sandaler behöver du inte denna fusk alls, eftersom du springer igenom sommaren absolut snygg och säker-och det är sant storlek!

Välj din favoritmodell och gör dig själv större utan hög häl. Och om vi är ärliga, så sexiga som en hög häl är, gör de ingenting för vår välbefinnande.

Sporty & Chic med vita barfota sneakers

White Barefoot Sneaker Trend-2021

Oavsett om du är för en brunch med dina vänner, ett formellt evenemang på kontoret eller helt enkelt den optimala blandningen av sportiga och eleganta - vita, enkla sneakers bör inte saknas i någon garderob i år heller.

De går med jeans, breda byxor, kjolar och sommarklänningar och kan kombineras bra på våren och hösten!

Remsandalerna

Riemchen Sandal 2021 Trender

Fina remmar korsade över baksidan av foten, en enkel rem framför eller mer i stil med de spanska Espadrilles, med en rem på vristen - vi älskar dem!

De gör alltid en smal fot och anpassar sig perfekt till formen på dina fötter. En speciell ögon -catcher är MiniQ -modellen. Med en fin rem på stora tån och runt vristen, gör en fin fot och är ett bra tillbehör för milda sommarkvällar.

Soliga utsikter 2021 också för män

Skor är ofta ett problem för kvinnor, men är det verkligen fallet? Vi menar "nej" och presenterar dig också för våra favoritmodeller för sommaren 2021 för män.
Mäns sneaker 2021 sommar

Cool och sportig med barfota skor

Sneakers är och förblir den absoluta hiten bland sommarskorna för mannen. De kan kombineras för varje tillfälle och kan misslyckas från sportigt till elegant och enkla.
En speciell favoritmodell är sneakers med tydliga linjer, lugna färger och utan att slå detaljer - eftersom de kan bäras på fritid, ett datum eller på kontoret.

Du är väl rekommenderad med våra pikanter och om det skulle vara lite mer elegant, ta en titt på våra briqs!

En liten färgstänk sommaren 2021

Det behöver inte alltid vara solida, mörkare färger, män gillar också en färgstänk i dräkten då och då.
Oavsett om mocka, syntetiskt läder eller tyg - en färgad sko kan krydda lite utseende och särskilt på sommaren vill vi ha färg i livet!

Ett insider -tips är vår SQIP -orange -modell för detta, eftersom denna barfota sko inte bara är färgat, den består av särskilt andningsfullt och luft -permeabelt material -perfekt för varmare dagar.

Sommartrend 2021 Män

Män i barfota sandaler? Självklart!

En blick som du inte ser i tyska städer så ofta, många män föredrar skor stängda trots höga temperaturer.

Men trenden verkar förändras i år, och så mer och enklare och eleganta modeller av mäns sandaler kommer ut på marknaden. Och oroa dig inte, de har ingenting tillsammans med adiletten.

I stil med en flip flop, men tillverkad av högkvalitativa material som fint nappa läder, våra mäns sandaler Qoss, till exempel, ser elegant ut och gör att varje fritid ser perfekt ut!

Mäns flip-flop-2021ZS5LFD0R5GN91

Sommarskotrender 2021 - Vår slutsats

Oavsett om man eller kvinna, sportig eller elegant, har designarna i år inspirerats av gamla trender och nya idéer och vi är nu bortskämda för val.

Men för att förenkla dina beslut-våra ZAQQ-modeller erbjuder dig en unik och distinkt känsla av barfota och är en riktig behandling för hela ditt muskuloskeletalsystem.

Ballerinas Summer Trend 2021

Vi önskar dig en oförglömlig sommar!
Och låt oss veta vilken barfota skomodell som övertygar dig mest, bara kommentera den nedan!

Ditt ZAQQ -team

Tillbaka till blogg
1 av 3