De bästa barfota skorna för övergången från sommar till höst

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Vi måste långsamt säga adjö till sommaren. Det är hög tid för övergångsskor, dvs skor som erbjuder dig det bästa av det bästa från sommar till höst.

Kör på bekväma sulor och ser bra ut, du kan göra det med Zaqq året runt. Idag visar vi dig några modeller som sötar övergången till den svalare säsongen.

 

Ballerina - Alltid det perfekta valet från vår till höst

Ballerina är alltid det perfekta valet från vår till höst. De är feminina och gör allt från elegant till sportig. Bruna toner från beige till mörkbrun passar särskilt bra för hösten. Oavsett om Qarma, Qite eller Banqet-Barefoot Ballerina alla är chic och super bekväma!

>> Titta på alla ballerina nu!

Med Ballerin -lanseringen kan du också hålla sommaren och känna lite. Bär helt enkelt dina sommarklänningar med strumpbyxor eller leggings och lägg på en kofta eller blazer på svalare dagar. Om det skulle bli varmt igen under dagen kan du snabbt ta av jackan och strumpbyxor eller leggings för att njuta av dagen i sommardräkten.

Qite mörkbrun

Barfota skor-användare-Herbst-11nmj0efwjsbvuk

Till Qite - klicka här!

 

Banqet nappa mörkbrun

Barefoot Shoes-Use-Herbst-119IQ9X0G5O

Till Banqet - klicka här!

 

Qarma beige

Barfota skor-användare-herbst-8go3wxryoxqhqn

Till Qarma - klicka här!

 

Loafers eller Moccasins - De eleganta övervinner skor

Loafers och Moccasins är de perfekta övergångsskorna. Du håller tårna fina och varma, men är fortfarande luftiga nog om det skulle bli varmare under dagen. Du kommer bara att älska komforten och den praktiska glidningen och glida ut!

Vi har våra barfota loafers och moccasins som kvinnors och mäns modeller och från sportiga till chic.

Barfota loafer för kvinnor

Med våra loafers eller mockasiner för kvinnor har du tre modeller att välja mellan som inte kunde vara mer annorlunda. Alla har en sak tillsammans - de typiska barfota skoegenskaperna som gör tofflorna så otroligt bekväma.

>> Titta på alla barfota loafers för kvinnor nu!

 

Qosmo champagne

Barfota skor-användare-Herbst-13

Till Qosmo - klicka här!

 

Qerp velors svart

 Barfota skor-användare-Herbst-8

Till QERP - Klicka här!

 

Fliq blå

 Barfota skor-användare-Herbst-6

Till fliq - klicka här!

 

Barfota loafer för män

Från sportig till mycket elegant, som en modern man med Barefoot Shoe Loafers, är du bortskämd med val. Oavsett om QEA, Qent eller Monq, alla tre tillåter dig en hälsosam gång och är super bekväma.

 

Qea velors svarta

 Barfota skor-användare-Herbst-7

Till QEA - klicka här!

 

Qent Blue

Barefoot Shoes-Use-Herbst-9

Till Qent Blue - Klicka här!

 

Monq captoe svart

Barfota skor-användare-Herbst-6

Till Monq - klicka här!

 

Sneaker - Alla måste ha som en övergångssko i skoskåpet

Sneaker Love - Våra spetsskor går bara alltid från sommar till vinter. Du hittar definitivt din favoritmodell under våra ZAQQS. Från klassiska till ultramoder, från helt enkelt till slående, erbjuder vi dig ett enormt urval!

 >> Titta på alla barfota sneakers för kvinnor nu!

>> Titta på alla barfota sneakers för män nu!

 

Liqe grå kola

Vårt liqe är det perfekta valet för övergången. Merinoullen säkerställer temperaturbalansen för både varma och kalla dagar. Merinoull är också vattenavvisande. Vår liqe finns i många olika färger och om du vill kan du bära den året runt på grund av dess egenskaper. Liqe är den all -rounder som bara alltid fungerar!

Barefoot Shoes-Use-Herbst-5

Till liqe - klicka här

 

Crqoet svart

Croqet är fräsch, modern och särskilt luftig. Bomullstyget är stickat i det främre området så att din fot kan andas bra och fortfarande har något värmande skydd på svalare dagar. Den perfekta barfota sneaker för övergången!

Barfota skor-användare-Herbst-2

Till Croqet - klicka här!

 

Soqq Blue

Vår SOQQ erövrade snabbt alla hjärtan. Det är så vansinnigt gosigt och bekvämt, värmer dina fötter på svala dagar och är fortfarande tillräckligt lätt för sommaren på grund av bomullen. Vad mer vill du ha Kanske mer färg? Inga problem, du kan hitta SOQQ i din favoritfärg!

Barfota skor-användning-Herbst-14

Till SOQQ - Klicka här!

 

Midcut stövlar - snygga året runt

Vissa stjärnor bär sina midcut -stövlar året runt. De är helt enkelt snygga och kan kombineras från avslappnad till chic till alla kläder. Dessutom skyddar du dina fötter mycket bättre än tofflor eller sneakers i ett fuktigt och kallt väder.

Våra bekväma halva högstövlar kan hittas som klassiska Chelsea -stövlar, men också mer lekfulla med spännen och nitar. Titta på alla stövlar direkt, vi har fortfarande ett stort urval i lager.

>> Titta på alla barfota stövlar för kvinnor nu!

 

Kapitalbär

Vår Chelsea -båt i vinröd ser bara kär. Du kan också hitta kapital i svarta, bruna och andra versioner. En barfota kindbåt som bara ser Megaschick och inte kunde vara mer bekväm.

Barefoot Shoes-Use-Herbst-4

Till kapitalet - Klicka här!

 

Qey West Cognac

Vår Qey West Cognac visar din törst efter äventyr. Med sin giraffutseende är han en megastylisk ögon -catcher som passar perfekt in i hösten genom sin bruna ton. Gillar du det mer diskret? Titta sedan på Qey West Black!

Barefoot Shoes-Use-Herbst-10

Till QEY - Klicka här!

 

Qlare svart

En svart barfotbåt fungerar bara alltid. Men vår QLare har en mycket speciell karisma genom nitarna i ryggen. Kärlek är oundviklig!

Barefoot Shoes-Use-Herbst-9

Till QLARE - Klicka här!

 

Quakertown Black

Vår quacertown påminner om mjuk ormhud, en barfota båt som är extravagant och ädla. Om du tittar noga har den till och med en häl och verkar därför särskilt elegant. Men oroa dig inte, försäljningen anges bara från utsidan. Naturligtvis har våra barfota sulor aldrig explosiva, de är helt platta från hälen till tårna.

Barefoot Shoes-Use-Herbst-10

Till Quarertown - klicka här!

  

Qlance svart guld

Qlance tar med sig Rock'n Roll i ditt liv. Nitar och spännen är ögonen -catcher par excellence. Förresten, du hittar inte bara den bekväma barfota båten med gulddekorationer, utan också i silverversionen!

Barfota skor-användning-Herbst-12

Till QLANCE - Klicka här!

 

Affärsstövlar för män - De eleganta övergångsskorna

Ibland måste det vara lite mer fantasi eller mer formellt. Våra affärsstövlar är det perfekta valet för kostymbyxor eller eleganta jeans.

Letar du efter en klassisk affärssko? Inga problem, vi är garanterade att ha din bekväma kostymsko i butiken. Ta en titt.

>> Titta på alla barfota affärsskor för män nu!

 

Arq svart

Barfota skor-användare-Herbst-1

Till arq - klicka här!

 

Duqe vegan antikbrun

Barefoot Shoes-Use-Herbst-4

Till duqe - klicka här!

 

Equity Black

Equity Black

Till kapitalet - Klicka här!

 

Om vädret inte kan bestämma mellan sommaren och hösten igen, behöver du inte längre oroa dig. Under våra barfota skor hittar du din bekväma och eleganta följeslagare för varje temperatur. Med Zaqq blir hösten till och med gyllene!

Känn dig fri, Fairy Zaqq.

 

Tillbaka till blogg
1 av 3