Tid för vårskor - de vackraste barfota modellerna för våren

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Temperaturen stiger, solen kan långsamt se ut och regna och storma långsamt säga adjö. Våren är i startblocken och vi kan knappast vänta! Vi är väl förberedda på varma temperaturer och har en hel rad barfotskor som är perfekta för våren. Oavsett om stövlar, sneakers, huvor eller ballerinor - i det här inlägget ger vi dig inspiration för att gå barfota i de vackraste vårmodellerna.

Varför barfota skor på våren?

LOOQ-NUD-LOOQ-NUDE-39_600X600

Svaret är enkelt: du har en känsla av barfota utan att behöva stänga av skador på gatan, du kan flytta tårna fritt, stärka hela fotmusklerna och genom material av hög kvalitet är dina skor alltid andningsbara och ger ett bra fotklimat! Perfekt för våren - precis som under någon annan säsong.

Stövlar och fotled

Särskilt i mars och april, när vädret ännu inte har bestämt sig 100%, hör ankelstövlar och lösa stövlar fortfarande i garderoben. Vattentät, andningsbar och från nappa eller mocka våra stövlar kommer, ibland dekorerade med nitar eller perforeringar och ibland helt enkelt. Upptäck våra stövlar för Dam och Herr!

<< Med ett klick på mäns stövlar >>

<< Med ett klick på kvinnorna >>

Equity-Brogue-Cognac-Brogue-Cognacw7JyHF1RPDUVE_600X20E10AEMKOQE

QLANCE-BRACK-GOLD-QLANCE-BRACK-GOLD_600X600QWBQGQJZ8FNLE

Halvor och ballerinor

Varma temperaturer innebär också att kjolar, kläder och korta byxor äntligen kan föras ut från skåpet igen. Det är bäst att passa skorna som visar vårliknande lätthet direkt. Skor Det finaste och skonsamma läderet eller en vegansk pinateex bör inte saknas i ditt skoskåp. Även Ballerinor används äntligen igen. Tack vare vår noll försäljningsprincip, den enorma friheten från tån och den ojämförliga flexibla sulan, kommer du knappast att märka att du bär skor! 

Linq golfbrun vattentät länkbrun vattentät_600x600csostrztrzwc2c

looq-nude-looq-nude_600x600jctpmoswcxcbh

Sneaker

Äntligen sportar utanför igen! Men inte bara på dina fitnessprogram sneakers från ZAQQ klippte en bra figur. Bär helt enkelt våra bekväma skor för varje tillfälle och outfit! Från klassisk svart, vit eller grå till spännande ljusa färger hittar du allt i vår butik. Bryt med solen och den blå himlen runt satsningen!

<< Med ett klick på kvinnors sneakers >>

<< Med ett klick på mäns sneakers >>

Qaro-Black Gray-Qaro-Black-Grey_600x600

pikant-gul pikant-gul_600x600nnayiseeanz7f

Håll dig frisk och ha en bra start på våren! Känn dig fri, känna Zaqq!

Tillbaka till blogg
1 av 3