LAG

 • Idén bakom ZAQQ

  Det här låter säkert också bekant: du är på jakt efter en present eller en ny accessoar till dig själv eller din vän samtidigt som du har en mycket bestämd uppfattning om vilken design och funktionalitet du är ute efter. Efter att ha letat i flera timmar tvingas du ändå konstatera att det helt enkelt inte finns något som passar: antingen är det för stort eller för litet, för tjockt eller för tunt, för obekvämt, för dåligt hantverk eller gjort av billiga material.

  Innan du beställer dina nya ZAQQ-barfotaskor ska du ta reda på din riktiga skostorlek.

  Till hantverksskickligheten, det kreativa tänkandet, passionen för detaljer och fäblessen för design sällar sig viljan att åstadkomma något alldeles speciellt. Det var på detta vis som vi gemensamt grundade märket ZAQQ.

  Vår garanti till dig: produkter präglade av hantverksmässig perfektion och enastående design samt till 100 % tillverkade i Tyskland. Det står vi för med våra namn.

 • Personerna bakom ZAQQ

  Matthias (MBA, grundare av ZAQQ) studerade International Management och företagsekonomivid vid Dublin Institute of Technology och Universität Leipzig . Entusiastisk anhängare av barfotaskor sedan han för första gången provade ett par för några år sedan. Tillsammans med Michael utvecklar Matthias skomodeller samt organiserar inköp och marknadsföring.

  André (företagsekonom, grundare av ZAQQ) studerade handelsadministration vid FH Worms och industriteknik vid TU Dresden. Kärleken till barfotaskor infann sig redan för många år sedan. André ansvarar för produktionsprocesserna, kvalitetskontrollerna och vår tunga utrustning.

  Christiane (bibliotekarie med examen inom BI) hanterar med osvikligt glatt humör alla kundförfrågningar, både via telefon och mejl. Hon ansvarar för beställningsprocessen och leveranserna av skorna. Har du frågor om våra skor? Hon vet allt.

  Helena (skaftnåtlarmästare) har lärt sig skoframställningen från grunden. Med mycket arbetslivserfarenhet och hantverksskicklighet kan hon med perfekt kvalitet sy dina nya ZAQQ-skor otroligt snabbt.

  Andreas är vår IT-expert. Han ansvarar för administrationen och vidareutvecklingen av plattformen för vår onlinebutik.

  Michael är utbildad grafisk designer. Att formge skosulor och rita skomodeller var för honom ett helt outforskat territorium. Men han överlevde prövningen. Tillsammans med honom tog vi fram 16 varianter av vår sula innan vi alla var nöjda och kände: Detta är den perfekta sulan!