Måste jag betala något för att returnera mina varor?

Returer på ZAQQ.SE är alltid gratis så länge du använder dig av våra metoder för retur.

Hur gör jag för att returnera en vara?

Inlämning via ett postkontor (Drop-off): Om du vill så kan du även begära en retur och returnera via ett postkontor (drop-off). Efter att all information har bekräftats så kommer du att få ett email som bekräftar din begäran om retur. Logga in och följ anvisningarna som finns under mitt konto. Om du inte har registrerat dig på ZAQQ.SE så använder du länken som har skickats till dig i ditt orderbekräftelse email.

Varorna måste återlämnas i oanvänt skick och du kommer att behöva visa upp köpekvittot. 

Observera att du måste alltid ha tagit emot varorna innan du kan begära att få göra en retur.

Hur länge har jag på mig att returnera mina varor?

Alla returer måste göras inom 1 månad efter att du fått avsändningsbekräftelsen via email. Dessutom har du rätt att returnera varor inom 14 dagar efter att du har mottagit beställningen.

Hur kommer pengarna att betalas tillbaka?

När returen har godkänts så kommer pengarna att återbetalas till samma betalningsmetod som användes när ordern placerades.

När kommer pengarna att betalas tillbaka?

När returen har godkänts (alla varor måste vara i perfekt skick och alla etiketter måste sitta kvar) kommer du att få en bekräftelse via e-post där vi anger att pengarna kommer att betalas tillbaka genom en överföring till ditt konto inom ett par dagar.

Kom ihåg att återbetalningar till kreditkort alltid är beroende av vilka regler som gäller för din bank/hypotekskassa.

Vad gör jag om det återbetalade beloppet inte är korrekt?

Kontakta våran kundtjänst så löser vi problemet så snabbt som möjligt.

ZAQQ.SE förbehåller sig rätten att avvisa returer som skickats in eller kommunicerats om efter den angivna tidsperioden för returer, eller om de returnerade varorna inte är i samma skick som de var när de skickades ut.